Merhaba herkese ,

Ben 18 yasından beri ailemden ayrı yasıyorum. Unv yi baska Şehirde Kazandım sonra iş buldum vs derken daha donmedim.
babam hayatta değil annemden de uzak yasıyorum. Annem akrabalarıyla beraber yaşıyor diyebilirim benden 5-6 saat uzak bir mesafede. Aslında tek ama her akşam bir yeğeni veya birkac yeğeni ya da kardeşi orada. ZÂten cok yakın oturuyorlar akrabalarla.
Neyse konuya gelelim. Bir akrabamızın işyerinde personel eksikliği olmuş 2-3 kişinin calıştığı biryer bu arada orada calış bu Şehre gel de dediler. Bu akrabamızda oyle sinirlenince en yakınına bile hayvan , aptal , kopek diye dalan agrasif biri bana nasıl davranır bilmiyorum ama ucreti daha dolgun. bir diğeri de biryerde daha iş olanağı acılmış o da yine benim şu an aldığım rakamın aynısını veririm diyor ancak akrabalarıma cok aşırı yakın. Orada calışırsam anneme de yakın oturacağım bu da denek oluyor ki annemin kardeşi yeğeni torunu torbası şu su bu su hergun her an yakınımda olacak.
(Onlarla gecmişte sorunlarım olmuştu )
Su an calıştığım yerde piyasa şartlarında Ucret veriyor. Aşırı dolgun değil ama huzurum yerinde Bulunduğum beni rahatsız eden kimse yok.
Ne yapayım bir maceraya atılsam mı yoksa hic duzenimi bozmasam mı ?