Ozur dilerim ne yapacağımı bilemedim diğer konumun devamına mi yazmam lazımdı bilmiyorum yaşadığım duruma verin yanlış yaptıysam suan
Diğer konumda bahsettigim gibi sozlumun davranışlarını 4 gun once kavga etmiştik bende boyle olmaz bitsin etsin demiştim oda bittiyse bitti demişti bana
Bizim de ortak instagram hesabımiz var beraber fotograflarimizin olduğu bugun uyandım telefonda bildirimlerde ne goreyim bi arkadaşıyla konuşmuş yazmış ki benim ki kızların aramasina uyandim abi demiş o adam da hizlilar mi demiş benimki de evet yazmış o adam da en Sevdiğimden yazmış mesajlara baktığımda mesajlasmalari silmiş ben bildirimden okudum hemen benimki demek istemiyorum ama onu aradım allah belanı versin madem boyle yapcaktinda yuzuğu niye almiyosun benden 2 gunde kız ortamimi yaptın takıldın birde bunun muhabbetini benle ortak hesabından mi konuştun dedim bana sen bitti demedin mi bitirdik işte istediğin oldu oyle bir şey de yok sen gor diye yazdım yalandan felan dedi bende seni yalancı kopek o zaman niye sildin mesajları dedim bana hala sen bana ne zaman inandın guvendin ki diye konuştu birde benim arkadaşımla onun arkadaşı ortak arkadaşlarımız sevgiliydi kızın sevgilisi de benimkinin face şifresini bildiğim icin arkadaşıyla face de alkol konuşmaları vardı bende kız arkadaşıma soylemiştim konuştuklarını kız da sevgilisine demiş benim dediğimi de demiş benim ki senin yuzunden onların da arası bozuldu o yuzden inadına da yaptım gibi şeyler soyledi bana bende milletin yuzunden sen sozlendindigin insana bunu mu yapıyorsun beni uyarabilirdinde sen o yaptığın serefsizligi boyle mi ort bas ediyorsun dedim heryerden onu engelledim gercekten Ozur dilerim karışık yazmış olabilirim ama olaylar suan yaşandı oldu kafam cok karışık değişik duygular icerisindeyim tamam ona bitti desem de yuzuk bendeydi ona vermeyi bekliyordum 2 gunde başka kızlara kosacagini nerden bilebilirdim benim ne sucum vardı ya bu hale duştum ne olur bana bi akıl verın