Arkadaşlar direk konuya gireyim benim eşim engelli akulu sandalye kullanıyor. evin girişi ve binanın girişi de tabi ki uygun değil. bina dışına rampa yapıldı bina icine ise kendi imkanlarımızla tahtadan bi rampa yaptırdık. ancak bundan bir komşumuz oldukca rahatsız. zaten surekli bina dışındaki rampaya arac parkediyor. icerideki rampayı da eşimi gecirip oradan da markete gideyim bi daha geri donmeyim gelince kaldırırım diye rampayı yerde bıraktım. adam resmen bizim acığımızı kolluyor gibi arkamızdan inmiş koskoca 30 kiloluk rampayı taa bizim kapının onune kadar bırakmış ve bu istisnasız her gun boyle. rampa yerde olsa da olmasa da artık inada bindirmiş ve bazen bina dışına bazen binada farklı noktalara kaldırıyor. bu olayı gorunce sormak istedim kapısına cıktım evde olduğunu gordum bilerek acmadı. şimdi kayınvalidem konuşuyor. ya eksik de anlatmış olabilirm. biz bu durumda ne yapabiliriz hakkımız ne ne yapsak değişir. adam eve giremiyor. ben kendim ileri skolyoz hastasıyım. ne yapacağımızı şaşırdık bi akıl verin bi yol gosterin nolur