Arkadaşlar oncelikle herkese Merhaba. 3 gundur uye olmaya calışıyorum fakat Gmail gelmiyor O yuzden şuan 15 gun birlikte yaşacağım kuzenimin evimdeyim onun uyeliği varmış ama iki senedir hic kullanmamış.. Benim uyeliğim aktif olana kadar dayanamadım burdan sormak istedim Benim durumum cok farklı. istambulda Bi kahve dukkanında elemanım aslında Abimin elemanıyım diyebilirim birlikte bu ise giriştik. Abimin arkadaşı Samet var Samet cok efendi cekingen Bi cocuk onunda 3 yıldır Bi kız arkdadşı var ama araları pek iyi değil ne ayrılıyorlar nede cok mutlular.. Kız arkadaşı ile arkadaş olduk ama oyle samimi değiliz fazla. Surekli bizim mekana geliyorlar Kız arkadaşı bana surekli Samet gelmek istiyor diyor hafta sonu tatilimiz olduğunda kız beni arıyor beraber gezelim mi Samet istiyor diyor. Surekli birlikte vakit geciriyoruz Ama Samet başını kaldırıp benimle konuşmuyor ben soru sormadıkca muhatap olmuyor Fakat Samet surekli bizimle vakit gecirmek istiyor. Bi gun kız arkadaşına dedim ki. Sevgilisiniz ayrı gezin bbence konuşacağınız şeyler olur.. Oda Bende oyle istiyorum ama surekli Samet istiyor sizle gezmeyi veya bu kafeye gelmeyi dedi. Ama haftada bir falan değil en az haftanın 3 gunu.. Asıl sorum şu size ben sametin bana karşı Bi şeyler hissettiğini duşunmeye başladım. Hic benle konuşmaması bile tuhaf geliyor artık . Konuşmuyor san arkadaşlık sarmıyor demektir Arkadaşlık sarmıyorsa Niye surekli bizimle vakit gecirmek istiyorsun.. Ben mi evham yapıyorum.. Siz ne duşunuyorsunuz Aklıselim kişilerden cevap bekliyorum