Herkese iyi aksamlar sozu cok dallandırıp budaklandirmadan sadede geleyim

30 yasindayim cocuklugumu korkusuyla rezil etmiş bi babaya sahibim cocukluğuma dair ne hatırlarsın derseniz %90 Baba korkusu sudan sebepten herşeye ofkelenir bağırır cağırır yetmez bide doverdi oylece buyuduk

Okul konusunda falanda destek cıkmadı kendi cabamla zar zor okulu okuyup eh iste diyeceğiniz bi maaşla 2-3 yıldır calışıyorum
Calisipta eve katkı sağladıktan sonra tavrı cok değişti ama yinede canı istediğinde sudan sebeplerle hayatı zehir edebiliyor
Zaten cok fazla mudahale edeceği bi yaşam şeklim yok ama eve zaman zaman gec kalmalarim var onun eline tek koz vereceğim konu bu oda oyle hergun degil yada gec saatlere kadar degil

Maalesef o hataya bugunde duştum bi arkadaşım gel bize gidelim dedi zaten mesaiye kalmıştım annemi aradim anne arkadaşındayım cok gec kalmam haberin olsun dedim ama sohbet muhabbet derken saat gecmiş 9 da eve geldim gelmeden babam anneme bağırmış cağırmış gece 1 de bile gelse beni gormeden uyumasın demiş kızlar odum kopuyor ya bana kızacak diye dusunuyorum Bu saatten sonra dovecek degil ya diyorum ama odum kopuyor oğrenilmiş caresizlik bu olsa gerek

Geldiğimde uyuyordu gelir gelmez odama yatağa kostum ama sabah kalkarsa ne olacak diye oluyorum korkudan nolur Allah askina su korkuyu ustumden atabilmek icin bana cesaret verin cesaretlendirecek seyler soyleyin

Birazda dua ederseniz cok sevinirim