Sevilmiyorum.
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Sevilmiyorum.
-
03-10-2022, 06:45:41Adı evlilik ici cehennem olan bişey yaşadım. Dort aydır. İlk gunden hamile kaldım. Cok buyuk hata yaptım. Cok seviyordum cok seviliyordum. Mutlu bir yuvam olcak sandım. Cok fedakarlık yaptım evlenirken. Evlendim cok garip bir ortama duştum. Eşimi daha ilk haftadan doldurmaya başladılar. Bizi kucumsuyor bizi beğenmedi bilmem ne. Sonra eşim ev temizliği yemek diye başladı. O zamanlar cok midem bulanıyordu yapamıyordum ev işlerine de alışık değildim. Eşim her dk annesini arayıp evi bok goturuyor yemekleri guzel değil demeye başladı. Cok ağrıma gidiyordu. İnadına yapmadım. Sonra daha kotu oldu. Annesi geldi benim annem geldi. Evde hep birileri vardı. Birbirimize hic alışamadık. Kontrollere hep yalnız ya da annemle gittim. Dort ayda iki kere dışarı cıkıp gezdik. Birlikte dort beş kere uyuduk. Annesi ilk başlarda yumuşak huylu ol yuvayı dişi kuş yapar falan bana yol gosterdi ilk zamanlar evet iyi niyetli konuşuyordu ama herşeyi benden bekliyordu. Gece ucte online oyun oynuyor eşim buna kızma hakkım yokmuş. Kıskanıyomuşym yanlış yapıyormuşm kv oyle diyor. Biraz dik konuştum inat ettim. Bir ara eşim tokadı camaşırları falan. Ama bilmiyorum tek hatalı ben değilim. Cok yalnız kaldım bu evlilikte. Tek başına uyudum hep. Geldi yaptı biraz sarılıp gitti oyun oynadı odasında. Bir kere dışarı cıkalım gezelim demedi. Annesi hala bizde herşeye karışıp laf soyluyor. Benim huzur bozduğumu soyluyor. Dik konuşuyormuşum. Onun işi stresliymiş alttan alacakmışım. Sabah kalkıp ona kahvaltı hazırlamam gerekiyormuş. Ee peki ben ne olacam. Hizmetci miyim ben bu evde. Annesine gidiyor sarılıyor şakalaşıyor kızıımm Tombul kuşum diyor geliyor anca benim mememi sıkıp gidiyor. Ne bi ihtiyacın var mı diye soruyor. Ne uyurken yanıma yatmak istiyır. Uyuyamıyomuş. Annesi kendi kendine abarta abarta bi hal oluyor herşeyi. Cocuğun başına gelenler ah vah gebermeyesice bilmem ne . Neymiş cocuğu sinirlenir kendini oldururse ondan korkacakmışum. Bilmem kac kere para istediler. Ben calışmıyormışum onun parasına karışamazmışım İzmir'in merkezinde yaşamış insanlar meğer aşiret kafasındalarmış. Boşanmak evet kesin cozum. Ama benim de hatalarım olduğunu duşunduğum icin son olarak elimden geleni yapmak istiyorum. En azından icim rahat etsin. Cunku daha cok yeniyiz ben bir ay annemdrydşm. İki ay kadar onun annesi buradaydı. Ve iki hafta da benim annem buradaydı. Ara ara toplam olarak. Başbaşa kalamadık. Onun icin onerilerinizi bekliyorum. Elimden geleni yapayım vicdanım rahat olsun.