Hanımlar Merhaba
Yıllar once boşanmış, Bekar bir kadınım. Boşandığımdan bu yana hayatıma hic kimse girmedi.
ta ki 10 gun oncesine kadar. Şuan icin birebir goruşmemiz hic olmadı. sadece whatsapp uzerinden
goruntulu goruşuyoruz. Ben balık, erkek arkadaşım başak burcu. yaşlarımız 30 lu yaşlar.

şimdi asıl meseleye gelecek olursak,
Kıskanc demeyeyim, aşırı aşırı kıskanc ama bence hasta !
Cok guzel akıcı bir sohbet halindeyken konu giyim kuşama geldi.
Bana dedikleri aynen şu,
-Kısa etek yok,
- Kapri şort asla yok,
- yakası acık kıyafetlerini anında yok et, ( ya da evde giy )
- yakası acıktan kastım kısa kollu tshirtlerinde eminim ki erkek kol boyundan daha kısa onları da yok et yada evde giy.
- dar kotlar yasak. heee ille de o kotu giyecem dersen ustune kalcanı gececek kıyafetler giyeceksin. yada pantolonlarını hatlarını gostermeyen bol olacak şekilde buyuk beden alacaksın.
- istisnai durumlar dışında aksam 9 u gecmeyecek eve girmen.
- Akşamları evine geldikten sonra asla dışarıya cıkmanı istemiyorum. hee bir ihtiyac mı var, ya işten gelirken al yada ertesi gun.

Bana acıklaması şu; bir tabur askerin icine gir sana sonsuza kadar guveniyorum, asla zerre şuphe etmem, ama dışarıdaki sapıklara guvenmiyorum. benim olanın kolunu bacağını kimse gorsun istemiyorum ! diyor.

Ben de aynen baltalamak icin dedim ki;
ozaman sende bunların hicbirini yapma giyme, yazın bile uzun kollu giyeceksin tshirtler yasak desem giymeyecekmisin sanki dedim. valla benim icin hic sorun değil giyme dersen giymem, kolumu bile yukarıya sıvamam cekmem diyor.

heee bana şunu de ona da tamamım. " ben giyim kuşam konusunda bunları yapamam, koskoca insanım, aynı şekilde devam edicem dersen ona da tamamım. ama bende ozaman sana hicbirşeyimi danışmam ve karıştırmam diyor. tamam diyorum fakat aşırı tavır alıyor ve suratsızlaşıyor.

ayrıca acık abartılı giyinen bir kadın da değilim. bunalmış hissediyorum
gardolabımı baştan sona değiştirmemi istiyor.

iyi yonleri, ikili ilişki olarak naif duygusal mantıklı cok ilgili...
kotu yonleri, cabuk yukseliyor, anında kızabiliyor ve beni gormezden gelebiliyor. ve acık acıkta soyluyor. ben buyum işine gelirse, sen bu kadarına bile tahammul edemiyorsun, ilerde bir tartışma yaşadık tut ki sana bağırdım onları nasıl hazmedeceksinler...

İnanın cok iyi bir insan cok temiz bir insan
ama ben boğulduğumu hissediyorum.
fikirlerinize cok ihtiyacım var