Oncelikle merhaba elim ayağım titriyor sinirden yanlış eksik anlatırsam kusura bakmayın
Bir akrabam cocuğumla yaşıt cocuğu var. Cok yakınız surekli gider geliriz cocuklar oynar vs
Cocuğu yemek istediği zaman yediririm doyururum falan kendisi de keza oyle.
Surekli hasta oluyor cocuğu surekli boğaz enfeksiyonu oluyor.
Geldi az once 'Canım yanlış anlama beni kırılma ama sen cips, biskuvi cay yediriyorsun , o yuzden boyle oluyormuş doktor dedi bugun ' dedi.
Ben cips yedirmiyorum ben yiyorum o yuzden evde hep bulunur dolabı acıp gorunce cocuk ağlıyor o sebeple en fazla bir iki adet veriyorum benim cocugum da yiyor neden hastalanmıyor diye acıklamasını falan yaptım. İcin rahat etmiyorsa emanet etme daha , bu sebeple hastalık olur mu inandırıcı değil dedim.
Yemin etti doktor soyluyor diye
sinir oldum ağlamaklıyım şu an. Doktor nereden bilecek sanki ne yedirdigini
İnanmadım ama gecen konumda da kayinvalideme inanmamıştım sonra yanıldığımı anladım sizin sayenizde.
Allah aşkına bu sebeple boğazda enfeksiyon olur mu soyleyin biriniz
Birde ben ne abur cubur ne başka birşey cocuklara vermiyorum sadece bir kere geldiğinde cocuğu gorunce eline verdim bir tane onu gordu daha once şahit olmamıştı bende yedirmiyorum cocuğuma hani gorunce ağlıyor bir tane veriyorum o da nadirdir yani
İlişkimi de kesmek istemiyorum cocuklar birbirini cok seviyor oyun oynuyorlar nasıl yaklaşayım bu saatten sonra şimdi ben
Cocuğunun hastalık sebebini ustume atti
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Cocuğunun hastalık sebebini ustume atti