Iyi geceler kk uyeleri size sorum esiniz size sadakat konusunda hic imada veya ustu kapali tehditte bulundumu? Boyle bir durumda tepkiniz ne oluyor nasil karsilik veriyorsunuz? Bir sure icin yurtdisina dogdugum buyudugum ulkeye geldim tatil amacli ve geldigimden beri esim durmadan dayanmadigini cok zorlandigini soyluyor ben ise gidis gelis biletimi ona danisarak onunda onayladigi bir sure icin aldim. Bugun birden tehdit etmeye basladi beni orada yanlis birsey yaparsan senin icin kotu olur filan. Neye ugradigimi sasirdim ve nasil tepki verecegimi bilemedim acikcasi. Sonrasinda kirildigimi belirttim neden oyle soyledigini sordum icime bir suphe dustu filan dedi. Cok ustunde durmak istemedim ama ne bileyim tuhaf oldum kotu hissettim kendimi. Esimin bana guvendigini zannederdim hep hayal kirikligina ugradim. Aceba daha once yasadigim yere geldigim icin vesvesemi yapti hani ne bileyim belki orda hayatina birileri girmistir daha once onlarla karsilasir filan diye yoksa kendi orda bosluga dustugu icin yanlis birsey yapmaya yelteniyorda benimde ayni seyi yapmamdanmi korkuyor bilemedim. Bu konunun ustunde durayimmi unutayimmi karar veremiyorum. Sizin dusunceniz ne?