Yine ben yine bir konu...
Şizofren muhabbetini biliyorsunuz evde sessizlik hakimdi. Dun kaynana beni aramis yine eşimin evde olduğu saati goz onunde bulundurarak. Ben de banyodaydim sonra eşimi aradı. Ne dedi bilmiyorum eşim de tamam bir sorayım dedi fısır fısır kapattı. Bana bir şey demedi tel ile ilgili duymadım sandı konuşmayı. Eşim sonra dışarı cıktı. KV yine ısrarla beni aradı actım. "Yarın kahvaltıya gelin" dedi (bu bir davet degil emirdir onun icin gideceksin her konuda boyle) Hic zahmet etmeyin benim yarın isim var pazartesi resmi işlem icin fotoğraf falan cektiricem arkadaşım da yoldan gelecek onunla olucam" dedim 2 ayda 1 gorusebiliyoruz bazen Yine israra baskıya başladı O ne derse olacak işin mi var birakacaksin geleceksin. Her konuda boyle sozunu gecirme duellosuna giriyor. Ben kesin bir şey soyleyemiyorum şimdiden dedim. Maksat kahvaltı da değil arkadaslar. Benim koyduğum tavrın farkinda. Bize gelmek isteyince de arıyor geliyoruz ne işin varsa bırak musait değilsen de ol emri vaki yapıyor. Neyse tel da hala israra devam ediyor Konuşun bana haber verin dedi en son oflayarak kapattı. Arkasından eşimi aramış belli. Ne dediyse eve geldi benimki. Yarın ailenle konuşucam bitti bu iş dedi. Gecinemiyoruz olmuyor dedi. Telefon acılmış şikayet edilmisim belli dedim. Guya KV demiş ki aradim sesi cok kotu idi kavga mı ettiniz demiş yine annesini koruyor anlatirken.Kalktı bavulunu topladı. Gidicem bıktım
dedi. O seni seviyor sen onu duşman belliyorsun dedi. (Deliricem) Bu gece oyle bir doldurulmussun ki dedim duşuncelerimde ne kadar haklı olduğumu gordum dedim. Sonra bir şekilde babam geldi. Ben bu evde ucuncu sahislar yuzunden kavga etmekten biktigimi soyledim Konuştuk. Babam yapıcı konuştu onu kırmadan. İdare edeceksin iki tarafı da dedi eşim de arada kalmaktan bıktım dedi. Onlar uzulmesin diye beni sindiriyorsun dedim. Babam da bizi kaybetmemeye calış aradaki dengeyi de koru dedi KV sosyal medyada dunden beri paylaşım yapıyor karaktersizmisim yuzum guzel olsa ne olurmuş yilanmisim vs Bu mu beni seven insan dedim. Keşke konuşmasa silse beni kadın ama cepheleri genişletecek eminim beni daha cok tahrik etmeye calışacak. KVnin fikirleri de umrumda değil ben ona neler yaptım diyebilir mi diyemez ben zaten kendimi biliyorum keşke o da benim gibi durust, yalansız olabilseydi. Ne olacak bundan sonra bilemiyorum... İyice nefret ettim.
Guncelleme: 4. Sayfada