Kızlar bizim apartmandan aksam saatlerinde kedi ağlaması gibi tuhaf bir ses geliyor.Gunduz hic duymadım. Aksam geliyor.Kapıyı acıyorum dinliyorum ses kesiliyor veya binadan birı girip cıkarken de ses olmuyor.Gece sessizlikte hep aynı yerden ses geliyor.Gunduz bina icerisinde kedi olabilecek yerlere baktım. Komurluk gibi bi yer var kapısı kitli acamadim ama tıkladım kapıyı hic ses yok.Dun gece itfaiyeyi aradım.Ama yok yoneticiden izin alın yok binadan imza toplayın.Bina da herkes suratsiz kimse ilgilenmez bile eminim aynı sesı onlarda duyuyordur.Kardeslerimde duyuyor ama elimizden bişey gelmiyor.Kedi besleyen komşudur diyeceksiniz ama ses binanın İcinden geliyor eminim.Ama gunduz neden gelmiyor bilmiyorum.İlk gun bebek ağlaması inlemesi filan sanmıştım.Ses daha yoğundu.Gunden gune azalıyor.Ama aynı ses acı acı...Bu ses kedi mi ya da bu tarz ses cıkaran bi hayvan filan var mı bilmiyorum.Catı kati yok binada zemin de yok.butun katları tek tek dolaştım. Sadece o komurluk gibi yer var ama eğer oraya biri kitlediyse neden gunduz ses gelmiyor ?