Arkadaşımla goruşmek istemiyorum
Kadınca0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Arkadaşımla goruşmek istemiyorum
-
03-10-2022, 06:43:53Merhaba.Bahsedeceğim arkadaşım tıp 5.sınıfta.Ben de universiteye başlayalı 5 sene oldu.5.senem yani.Ama yaşadıklarımdan dolayı okul dondurmak zorunda kaldım biraz.Bir de okulum bana zorluk veriyor baya projeler falan.Bir de okul değiştirdim.Yani okulu bitirmem gerekirken iki sene daha falan gidicem.Bir whatsapp grubumuz var onun olduğu ve birkac arkadaş daha.3-4 ayda bir goruşuyoruz.Ama ben artık onlarla goruşmek istemiyorum.Onlar okullarını bitirdi,veya az kaldı bitirmelerine.Bu benim psikolojimi bozuyor.Whatsapp grubundan ayrıldım birkac ay once.Hatta numaramı falan değiştirmek istiyordum sırf bana ulaşamasınlar diye.Nedenini sordu bana,neden ayrıldın dedi.Kafa dinlemek icin dedim,tum gruplardan ayrıldım dedim.Birkac ay sonra tekrardan buluşalım diyor,whatsapp grubuna tekrardan ekledi beni.Ben bir sure gorusmek istemiyorum onlarla.Okulum bitene kadar.Zor zamanlarımda yanımda olmadı hickimse,o da.Buluşmaya,gezmeye gelince,ya da yemeye icmeye hemen yapar,ama ben zor durumlara duştuğumde,yardıma ihtiyacım olduğunda hic yanımda olmadı,bana destek olmadı.O whatsaapp grubundan nasıl ayrılabilirim,kimseye belli etmeden