Bugun cok yogun calistim, eve 7de gelebildim. Yorgunluktan ve acliktan bayilmak uzere iken, eve gelir gelmez ustumu bile degistirmeden ise koyuldum. 2 cesit yemek yaptim, bulasik makinesindeki bulasiklari yerlestirdim, bulasiklari yikadim. O sirada esim geldi ve ben hosgeldin bile diyemeden 'o irmigi ne zaman kaldiracaksin? ’ dedi.
Haftasonu irmik helvasi yapmistim ve unutmusum kaldirmayi.
Bu tarz hareketleri hep var, o niye burda su niye surda diye soylenir ve erkeklerde bu dirdirlanma huyu en tahammul edemedigim seylerden biridir.
Zaten gordugun gibi mutfagi toparliyorum, kaldiricam merak etme, kac kere soyledim sana bana bunlarla gelme diye dedim. Yuzu bes karis oldu, tamam sorun yok catacak yer ariyorsun dedi.
Sonra ben yanina gittim, acaba ters bir sey mi yaptim diye, yuz yine 5 karis, ne var soylediysem, kotu bir sey mi soyledim, uyariyorum seni falan filan dedi. Ben de bir kere de bunlari soylemeden sen yerlestirsen elin mi kopar dedim, yapiyorum zaten dedi.(yalan yapmaz)
Neyse ben sinirlendim mutfakta sigara iciyorum, geldi kendine sogus salata yapti. İsten cikarken cok yorgun ve ac oldugumu soylemistim, bana da yapacak mi acaba derken aldi tabagi gitmeye yeltendi. Sana helal olsun ya dedim, yarin bu yaptigim yemekleri goturmuyorsun, ne b.k yersen ye dedim, vurdum kapıyı gittim.
Asiri agirima gitti kizlar, ben adam icin gelir gelmez yorgun argin ac halimle yemek yapiyorum, o geliyo sirf bi irmik icin ac oldugumu bildigi halde bir lokmayi benden esirgiyor. Ac bir insan veya hayvan artik her neyse kinden olsem bile yediririm, paylasirim ya.
Bu arada yaptigim yemekler is yeri icin, artik disardan yemekten biktigimizdan evden goturuyoruz.
Camasirlari asmak icin geldiginde yuzunu bile gormek istemiyorum, ben hallederim dedim, israr etti ben yaparim diye, saniyorum uzuldu davranisi icin, ama izin vermedim.
Normalde yardim eder, ev islerinde bir ucundan tutar hakkini yiyemem ama bu cok dokundu bana.
İcimi dokmek istedim, yuzune bile bakmayi dusunmuyorum belli bir sure.
Edit: esim bana disardan yemek siparis etti, vicdana geldi