Merhaba hanımlar yaklaşık olarak 2 aydır goruştuğum birisi var. Flort ile sevgililik arası bir yerdeyiz denilebilir. Kendisi 25 yaşında calışıyor ben de 21 yaşındayım ve oğrenciyim. Buluşma teklifleri arada benden arada ondan geliyor ama buluşmaya karar verdiğimizde ne yapacağımıza o karar veriyor, genel olarak planları guzel olduğu icin ben de katılım gosteriyorum. Bir yere gittiğimizde hesap geldiğinde mutlaka boluşelim veya bu sefer benden olsun diyorum ama kendisi sacmalama sen oğrencisin diyip guluyor ben de genellikle sonra tatlı veya kahve ısmarlıyorum.
Konumuza gelecek olursak; dun sanırım işyeriyle ilgili bi sıkıntısı varmış. Ben o sıkıntıyla ilgili telefonda konuşurken “keşke şoyle yapsaydın biraz iyiniyetini somurmuşler” dedim onu kesinlikle hicbir şeyle itham etmeden. Sonra bana dedi ki “sen tabi hic parasız kalmamışsın(bu arada tabi ki kendisi ailemle olan durumları ve kahreden dunyamda ne denli surunduğumu bilmiyor), para kazanmak cok zor, oraya gidelim buraya gidelim(ben coooook nadiren derim şuraya gidelim diye dediğim gibi planları hep o yapar) derken tabi sen bunu hic duşunmuyorsun”
Ben o an şok oldum kusura bakma daha dikkatli olurum bu kadar gozune battığını fark etmemişim hoşcakal dedim ve kapattım. Bir şey desem bu sefer “zaten stresliyim bi de sen ustume geliyosun” diye cırlayacağından emindim. 1 saat sonra falan kendisi aradı gayet normal konuştu, ben soğuk cevaplar verince de noldu dedi. Ben de soylediklerine alındığımı, bu cumlelerin beni aşağılar cinsten olduğunu, sanki onu somuruyormuşum gibi bi intiba yarattığını, oldukca gucume gittiğini ve elime para gecer gecmez onun hesabına yatırıp ona olan borclarımı kapatacağımı soyledim. O da bana; buyutuyorsun, alıngansın, ben oyle mi demek istedim, her şeye alınıyorsun, bunda kızıp ağlanacak ne var, ne aşağılaması gibi akıl ve mantıktan yoksun cevaplar verdi.
Hanımlar dunden beridir bunları duyduğum icin resmen kahroldum. Uyudum uyandım gozlerimi acar acmaz ağlamaya başladım. Ve sinirim de hala gecmedi gidip parcalamak istiyorum
Gucume gidiyor duyduğum cumleler duştuğum hallere inanamıyorum
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Gucume gidiyor duyduğum cumleler duştuğum hallere inanamıyorum