Merabalar ,
15 yıllık evliyim.İki cocugum var. Eşim beni aldatıyor.Hatta kendine başka bir hayat kurdu. 1 aydır sabahlara kadar evede gelmiyor. Sabah gelip kapıdan cocugu alıp okula bırakıyor. Arada kıyafetini değeiştirmeye geliyor.Ailelere yansıtmadık. Ailelerimize de bi kac defa birlikte gittik. Hicbirşey olmamış gibi. Ama boşanmakta istemiyor.Ben boyleyim.Kabul et diyor. Kurtcunun dolaşacağı yer evidir.Sabret bekle diyor. Sabredilecek bir durum değil. SAbahlara kadar uyuyamıyorum. Uzucu olan ise onun hic zerre kadar umrunda değilim.
Ancak boşanıp acele karar vermek istemiyorum. Cunku etrafımda aldatmadan boşanıp pişman olan bir cok kadın var. İki cocukla bu hayatta yaşamakta bir o kadar kolay değil. Eşyalarını al ve git diyorum. Eşyalarınıda almıyor. Şu an en iyi cozum bir sure sessiz kalmam ve bekleyip gormem.
Onun bana gelip ben ayrılmak istiyorum. Boşanmak istiyorum demesi mi ? Bu daha uzucu ve yıkıcı olmaz mı ? Lutfen goruşlerinizi bildireblirmisiniz.Şimdiden teşekkurler.
Guncelleme : Evden eşyaları ile birlikte gonderdim. Belli şartlar oluşunca boşanma davası acıcam. Kesinlikle arkaya bakmak yok.
Kocam beni aldatıyor. Hemde gozgore gore :( bir aydır sabahlarada kadar evede gelmiyor.
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Kocam beni aldatıyor. Hemde gozgore gore :( bir aydır sabahlarada kadar evede gelmiyor.