kendime yeni bir ben lazım
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- kendime yeni bir ben lazım
-
03-10-2022, 06:42:30bdv'nin guzel kadınları bu kez de derdim guzellik.az once eşimle fotograf cekelim dedik butun moralim altust oldu.ben bi gunah mı işledim de carpıldım niye boyleyim bilmiyorum ya daha 23 yaşındayim ama hic genc bi kadın gibi degilim guluyorum guluşum embesil gibi ne giysem yakismiyo normal boy ve kilodayim vucut olculerim cok abes degil ama nedense kendim bile kendi yuzume bakmak temiz bi bayanim saclarimi cildimi yagli goren nadirdir genelde temiz kokarim hergun muhakkan duş alir kiyafet degistiririm bir kere giydigim bi giysiyi asla yikamadan bidaha giymem ama nedense yine de bana ne bakim yariyo ne kiyafet ne yapacagimi sasirdim.esim de asiri asiri onem verir guzellige sadece gozune bile hitap etsen adam mutlu oluyo ama brn inanin ne yaparsam yapayim biseye benzeyemiyorum.esim az once fotograftan seni kesersek iyi fotograf aslinda dedi sakayla karisik.adama kizamadim bile cunku ben de kesinlikle oyle dusunuyorum tenim sacma sapan burusuk kirisik duruyo gozlerim baygin suratim şiş patates gibi resmen kendime bakinca moralim bozuluyo.insan kendiyle mutlu olmayinca da hicbiseye hevesi enerjisi kalmiyo napayim ne onerirsiniz.şunu yaptim acayip guzel oldu diyebileceginiz her turlu urun/kur/duşunce yapısı/kitap/bakış acısı/kuafor/giyim onerileri her turlu fikre acigim bana bi el atin kizlar nolursunuz