Eşimle konuşamıyorum
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Eşimle konuşamıyorum
-
03-10-2022, 06:42:17Herkese hayırlı geceler hanımlar. Size bir derdimi anlatmak istiyorum ben yurtdışında yaşıyorum eşimle 2015 senesinde tanıştık ve 2017 senesinde evlenip Almanya ’ya gelin geldim. Duğunumuz olmadan buraya gelmeden once eşim bana karşı sevgisini surekli dile getiren biriydi surekli konuşurduk yanıma tatile geldiğinde hic susmazdı. Buraya geldim ilk başta herşey toz pembeydi eşim ailesiyle yaşıyoruz onlardan bir yana Sıkıntım yok. Ama eşimle artık eskisi gibi değiliz, onceden sarılıp uyurduk şimdi sırtımız birbirimize donuk uyuyoruz ,işe gidiyor sabah 5 ’de oğlen 2 ’de geliyor kahvaltı yapıp uyuyor kalkıp yemeğini yiyip oyun oynuyor Fifa sonra geri uyuyor. Ne kadar karşıma alıp konuşsam da artık boyle bir evlilik istemiyorum, boyle bir eş istemiyorum kendine ceki duzen ver desem de olmuyor duzelmiyor hic bişey.... Artık o kadar yoruldum o kadar bunaldım ki kızlar dilini bilmediğim yol iz bilmediğim ulkeye sevdiğim adama guvenip geldim ama burda Allah ’ımdan başka kimsem yok. Kafayı yemek uzere ne yapmam lazım lutfen bir cozum soyleyin bana. Şimdiden teşekkurler