İnstagram sorunu
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- İnstagram sorunu
-
03-10-2022, 06:42:12Merhaba. Erkek arkadaşım ilk defa instagram acmıştı. Keşfet kısmında surekli acık sacık kız halimle bile benim iğreniceğim tipte dekolteli kız videoları, ağda videosu, ped videoları cıkıyodu ne kadar engelleyip spamlasam da bir yenisi cıkıyodu. Dun Keşfete girme dedim. Ben zaten girmiyorum anasayfada geziyorum dedi.ben girince keşfette kız falan cıkmıyo hep sen girince cıkıyo dedi. Oylelik kapanmıştı konu.Bugun sevgilimle buluştum. 2de cıkarız evden dedim. Evden cıkarken haber ver ama dedim. Sonra saat 2yi gecti haber vermedi bende haber vermeyi unuttu heralde diye cıktım.benim internetim yok normalde. Okulun internetinden giriyorum hep. Okula geldim baktım mesaj atmış cıkıyım mı şimdi diye cık sen ben okula yeni geldim yazdım işte 10dk sonra falan geldi. niye haber vermedin cıkıyorum diye. bana diyodun bir de dedi. Soğukta bekledin bir de niye kapalı yere girmedin dedi. yarım saat laf soyledi resmen. Oturduk bir yere telefonuna gomuldu trip yaptı.neye baktığını da gostermedi instagramda olduğunu anladım. Keşfete giriyorum dedi. Bende gir gir dedim. bir de guluyodu falan sonra kapattı instagramı baktı suratımı asıyorum. Noldu falan dedi. Daha az yaptım sen soz dinlemiyosun falan dedi. Bende en ufak şeyde boyle kızlara bakıcaksan falan dedim. Ne kızı aşkım ya siliyim istersen instagramı dedi sildi.guven biraz dedi. Ben girince cıkmıyo oyle şeyler dedi. Seni sinirlendirmek gıcık etmek icin yaptım dedi. Trip yaptım baya suratımı astım işte ama guvenemiyorum hala erkek milleti diye. Sizce ne yapmam lazım. Başka hicbir sıkıntımız yok ilişkimizde ama cok uzatıyor en ufak şeyi.