Arkadaşlar kafama takılan bi konu var ben gecen yıl bi arkadaşımın sevgilisine laf olsun diye fal bakmıştım oyle sallama amaclı babanla amcan arasında problem var kusler dedim oha nerden bildin falan dedi falı bitirdiğimde cocuk cok şaşırmıştı o arkadaşımda beni falcı belledi ortak arkadaşlara yaymış onlar da baktırıyo bi gun icinde on kişiye baktım hepsi şaşırdı kaldı buyucu musun diyenler falan oluyo neyse işte arkadaşlarımdan bir tanesinin tanıdığına baktım evliliğinde sorunlar olduğunu soyledim baya detaya indim kadın ağlamaya başladı tavsiye ver nolur napmam lazım seni karşıma Allah cıkardı gibi şeyler soyledi annem yaşında kadını o halde gorunce icim burkuldu. Şimdi sorun şu ki ben buyucu falan değilim faldan falan da anlamam telvelere bakmıyorum bile fincanda bi yere odaklanıp sallıyorum o an ne eserse onu soyluyorum hitabetimde cok kuvvetlidir yarım saat fal bakarım hic de sıkılmam ama dediğim gibi falcı falan değilim oyle adım cıktı ben de hic bozmadım ama artık kotu hissediyorum ozellikle o kadından sonra resmen kandırmışım gibi hissettim sizce bu yaptığım şey kandırmak mı? Arkadaşlarıma soylemeli miyim ben de boyle bi olay yok sallıyorum diye? Yani eğlencesine yapıyodum ama iş farklı yerlere gitmeye başladı