Eşim hep son sozu soyleme derdinde
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Eşim hep son sozu soyleme derdinde
-
03-10-2022, 06:40:46Merhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim yalnız arada boşanmayı duşunup duşunup sonunda vazgeciyorum. Eşim bilgisayar oyunu bağımlısı sabah kalkar başına oturur işe gidip geliriz ona koşar.Gece benimle yatağa bile gelmiyor bazen bunu surekli tartışıyoruz tamam yapmayacağım deyip ertesi gun yine başlıyor.Ben tepki gosterince de kavga edecek yer arıyorsun diye uste cıkmaya calışıyor.Bu yuzden evi terkedip gece vakti ağlayarak arkadaşıma gittim de gittiğimi 5 saat sonra farketti o derece!! Tabi yine yalvarmalar birakacagimlarla eve dondum.Bugun de başka bir konuda kavga ettik.Evde universiteden arkadasi misafirimiz.Salonda yatıyor normalde.Bunlar oyun oynarken sıkıntıdan icim gecmiş salonda uyuyakalmışım.Gece uyandım baktım ki yatak odamıza gecmişler bilgisayarlar kucaklarinda oyun oynuyorlar Odaya girdim telefonumu aldım hic istiflerini bozmadilar.Sinirle gittim salonda yattım Sabah surat asinca yine kavga ariyorsun ne var bunda sen orda uyuyakalmistin ses cikarmayalim diye iceri gectik diye konustu.Ee kalktım geldim niye demiyorsun arkadaşına hadi yat sen diye diyorum off tamam kavga mı edecez 30 yaşına geldim kimseyi mutlu etmeye calismayacam artık dedi.Bu adamı bosamayayim da ne yapayım Daha bir suru sacma kavgalarimiz da var.cok tepeme cikarmisim sanirim ! Siz olsanız ne yapardınız bu durumda?? Bu arada git sevgili arkadaşınla yat diye salona gonderdim yastigiyla Hic konusasim barisasim yok