En son aramız duzelir gibi olmuştu. Meğer yine altında boyun egdirme varmış. Duzelir gibi oldu. Sonra dedim altından bir şey cıkacak. Anneme tek başına gitmeni istiyorum dedi (ozur diletmek boyun egdirmek amaclı. Eski konularda yazıyor her şey. Bugune kadar olan her şey de onları tuttu, maddi manevi ne varsa onlara kaydirdi, elestirmeyeceksin sorgulamayacaksin. Niye beni sindirmek daha kolay da annene diyemiyorsun şunu bunu niye yapıyorsun yapma (soyleyemez) Kadın ne isterse o olacak. Senin evine de hukmedecek. Eşimin de fikirlerinin annesi ile aynı olduğunu belirteyim. Yani kapimizin maddi manevi her şeye acık olması bizde dolapta yiyecek varsa faturalar odeniyorsa gerisine karismayackmisim onların istediği zaman musait ol olma gelip isterlerse gelmesi, benim de onlar her istediğinde gitmem, o evde her zaman yabancı olarak algılanmam ama benim evimde bile KV nin isteklerinin olması, hicbir hatalarının konusulmamasi, soylediklerine hic cevap vermeden peki bilmemnecim dememin istenmesi bunlar da eşimin benim olmamı istediği tip. Eve gittim camda koca bir kiralık yazısı. Herkes yoluna degismeni bekledim değişmedin yazmış. En son kavgada annen benimle niye inatlasiyor en basitinden saat konusunda, ben zaten şu saatte musaitiz dediğim halde o 6:30 diye tutturuyor dedim Kukredi sen kimsin ki seninle inatlassin dedi (ondan nisanda giydiğim kıyafetin aynısını dugunumde giydi) evi terk ettim Ruhumsanciyor. Biraz morale ihtiyacım var.