Tam 3 yıl once icimdeki o deli gibi seven kadını oldurup giden, nasıl sevdiğimi bile bile, gozumun icine baka baka, hicbir sorun yokken 2 kucuk cocuğumla beni yakıp yakan aldatan, ortaya cıkardığımda da o kadından vazgecmeyen adam dun hic beklemediğim birşey yaptı.

Cocukları gormeye gelmişti ve teslim ederken ‘ben sana cok haksızlık yapmışım, bana hakkını helal et, yoksa gozum acık gider ’ dedi. Dondum kaldım once, ‘herşeyin bir nedeni vardır, boyle olması gerekiyordu belki de ’ dedim. Herkes kendi sectiği hayatı yaşar dedim. Ama hakkımı helal etmek gelmedi icimden. Etmedim edemedim.
Belki daha fazla zamana ihtiyacım var bilmiyorum.

Ancak oyle bir adamın helallik duşunmesi rabbimin adaletinin işlediğini, benim ahımla mutlu olmadığını hissettirdi bana. Zaten goruntusu de son derece mutsuz. Halbuki o kadınla evlenmişti, mutlu pozlarını paylaşıyorlardı...

Kendi ellerimle canımı yaka yaka kalbimden sokup attım ben onu zamanında. Artık o koşulsuz seven derin yok. O adama akıtacak tek bir damla gozyaşım da yok. Bile isteye cook haksızlık yaptı bana.

Siz olsanız helal eder miydiniz hakkınızı?