Hepinize selam olsun kk'nin guzel bayanlari.Sizlere hem ic dokme hem de akil danismaya geldim.Bu ikinci uyeligim digerine giris yapamadim.28 yasinda yakinda 2 yasina giricek oglu olan gurbette yasayan bir bayanim.Esimin isi dolayisiyla ucra hicbir imkani olmayan bir ilcedeyiz.merkez bir bucuk saat ama yollari kotu yani esim olmadan asla gidemiyorum.Soyle ki dogumdan once zayif,bakimli bir bayandim.Esimde cok begenirdi hissederdim.Ancak dogumdan sonra fazlasiyla saldim kendimi aslinda mecbur kaldim.Oglum bir saniye bile yanimdan ayrilmayan bir cocuk.Yemek bile esim gelince yapabiliyorum.Eline oyalanick birsey versem dahi yaninda oturucam.Bu huyundan dolayi ne kasimi alabiliyorum ne sacimi tarayabiliyorum.Aksam on bucuk gbi uyuyor oda bulasik topla camasir as katla bi dus al derken cok gec oluyor ve hemen yatmak istyrm.Ailem kilomla tipimle cok alay ediyor ozellikle kardesim.Esimin yaninda rencide ediyor.Esiminde beni begenmedigini fark ediyorum artik. Yanasmiyor eskisi gbi sevmiyor alttan alttan begenmedigini ima ediyor ama direk sorumca begeniyorum diyor.Gecen bir sinirle merkezde kuafore randevu aldim kaslarim cok dokuldu dogumdan sonra yamul yumuk berbat halde.mikroblading yaptirmk istyrm bikac bakimda dahil toplamda bin liraya yakin masraf cikiyor.kredi kartim var onla karsilamayi dusunuyorm.calismiyorum buarada.ama annem odememe yardimci olacagini soyledi.ama bir yandanda vicdan yapiyorum bosami harciyacagim ustelik bu ay adak kesilick diyorum bir yandan da yas geciyor nezaman kadar taviz vericeksin kendinden uzuleceksin diyorum.Sizce ne yapmaliyim? Birdaha mi gelicem dunyaya deyip kendimi onemsemeli miyim? Yoksa gercekten o kadar masraf edilmez boyle devam et mi demeliyim? Bu arada istahimda cok acik onerebileceginiz bi cay var mi? Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim.Guzel gunleriniz olsun..
Guncelleme: 7 sayfaya kaslarimin fotosunu yukledim