Kızlar dert mert değil de işte, dun akşam oyle bir sinirim bozuldu. Buraya icimi dokeyim dedim.

Eşimin buyuk amcasının eşiyle ilgili, bu arada ailede pek sevilmez. Tabi benimle ilgisi yok şehir dışında yaşıyor zaten senede 1 kere anca gorurum. Dedikoducu, sinsi falan derlerdi bende cok tanımadığımdan yorum yapmazdım.

Dun gorumcemle eşimin yurt dışında yaşayan dayısı geldi bana caya, gayette guzel gecti sohbet muhabbet. Gorumcem de evlenicek nasipse muhabbet uzadı gitti anlayamadım laf lafı actı konu yengeden acıldı. Gorumcem de pek sevmez onu, dedim yenge aslında iyi birine benziyor kınamda falan optu sarıldı oynadı benimle, 1 kere evine de gittim bana bir kotuluğu yok dedim. O sırada ağzından kacırdı kına da eşimin tarafına ayy x'e yazık kız da cok cirkin demiş durmuş benim icin. İyi de bu kadın mutluluktan ağlıyorum diye cipil cipil gozlerle dolanıyordu ortada. ( o zamanda anlam verememiştim yenge niye ağlar diye ama)

Niye bilmiyorum cok sinirlerim bozuldu. Cirkin olduğumu duşunmuyorum kaldı ki konu o değil zaten iki yuzluluk uzdu, kızdırdı beni sanırım.

Nisanda gorumcemin nişanı var, kesin bunu bildiğimi saygımı bozmadan bildirmem lazım, lafımı sokmam şart.