Merhaba arkadaşlar 5 ay once ust katımıza bir aile taşındı ama o gunden bu yana bizim evde ene huzur kaldı ne uyku.. aşırı terbiyesizler adam bağıra bağıra konuşuyor ama nasıl bagırma ses net bir şekilde bizim evden duyuluyır. surekli yere bişeyler atıyorlar cocuk at yarışı oynuyor aanki ordan oraya koşturuyorlar yani ses hic bitmiyor gunduz uyuyup gece yaşıyorlar resmen yaa Kafayı yemek uzereyim oğlumun odasının ustundeki odada ozellikle aşırı gurultu var cocuk erken uyuyor biz calıştığımız icin erken uyanıyoruz cunki. Gece bunların gurultusunden uyanıp ağlıyor korkuları oluştu artık her gece uyanıyır Gercekten hayatı bize zindan ettiler ev aldıgımıza pişman olduk satacak duruma geldik ama haa deyince satılmıyor malesef, bir kere eşim cıktı yukarı gayet kibar bir dille uyarmış 2 gun dikkat ettiler sonra artaarak devam dun dayanamdım bende duvara vurdum artık belki anlarlar diye, adam ben duvara vurduktan sonra iyice azdı bagırıyor bize laf soyluyor duyuyoruz biz kendisi haklı gibi birde utanmıyor yaa, cocuga diyor kol kızım zıpla kızım at kızım yani resmen nispet yaptı ben bapabilirim arkadaşlar bunlara bir yaptırım varmı gercekten cok yoruldum yaa, cocugumun psikolojisi bozuldı artık bu nasıl insanlık . Eger bukadar gorgusuzdeniz apartman dairesinde oturmayın yaa yemin ederim cok sinirli ve kızgınım ama caresizim, yardım ederseniz coook sevinirim ekleme yapayım bu sesler saat 22 de başlıyor gece 3 e kadar devam ediyor gunduzde yatıyorlar