Arkadaşlar merhaba. Merak ettiğim bir konu var sizlere danışmak istiyorum. Hamileliğim bugun kesinliğe kavuştu,cuma gunu de doktor randevum var. Ama ben cok korkuyorum sanırım. Cok istiyorduk bir bebeğimiz olsun diye. Ama bu ay beklemiyordum ne yalan soyleyeyim,hamile olabileceğim aklıma bile gelmedi son zamanlara kadar. Eşimin ayakları yerden kesildi zaten haberi alınca. Ama ben bir an cok mutlu oluyorum gulumseyerek geziyorum, bir an aklıma sorumluluklar geliyor.
Yani yapabilir miyim acaba, yeterince istiyor muydum, maddi olarak yetebilir miyiz, ya sokakta tramvayda ağlamaya başlarsa bebeğim naparım, hasta olunca ne yapılır, ya iyi bakamazsam ya altını değiştirmeyi beceremezsem v.s bir suru soru geciyor aklımdan. Daha cok yeni. Şu an bir bebeğe sahip olma fikri cok uzak geliyor. Yani hic olmayacakmış gibi gelirdi bana. Yeni olduğu icin boyle değil mi? Sonradan bu duyguya sahip olur muyum? Mesela diyorum bir daha hic istediğim saatte yatamayacağım,kalkamayacağım falan.
Anlayacağınız ufak tefek şeyler beynimi kemiriyor. Beklenmedik olduğu icin şokta mıyım yoksa hala inanın cozemiyorum. İcimde bir yerde mutluyum evet. Ama bir yerlerde de şupheyle yaklaşıyorum. Normal mi bu duygular? Bebeğimi gercekten cok sever miyim? Şu an icimde hicbir duygu olmadığı icin bomboş hissediyorum. Cok da istiyordum şimdi niye boyle oldu anlamıyorum.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Beynimi Kemiren Duşunceler
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Beynimi Kemiren Duşunceler