Dun akşam işten geldim biraz uyumuşum yemeğe kaldırdılar yeni uyandığım icin salak gibi oluyorum .
Abim de işten gelmiş akşam yemeği yiyoduk (abim 27 yaşında ve yuksek bir mevkide calışıyo ama hayatta en boş muhabbetleri yapan bi insan yemek sırasında ) bana maaşını almadın mı daha dedi yok dedim uyku semesi . Yanındaki kızda mı almamış dedi bende sanane onu sorcak kadar ne oldu yatar yarın bi gun elbet dedim sert bi sesle . Annemle ikisi başladı işte buna bişry sorulmaz da bu boyle de fln bende abimi sinir etmeye başladım . Salatanın onunden yiyodum burdan yeme diye cizgi cekti bende yemeye devam ettim boyle bi sınırlama olabileceğini duşunmuyorum dedim gulerek oda iyice sinirlenip kaşığı tabağıma vurup kırdı 4 5 kere koluma fln vurdu kaşıkla kolumu sıktı . Anneme seslendim annem gelip guldu adam yemek tabağını kırıyo sadece gulup kimbilir nasıl cığrından cıkartmışsındır dedi abimde beni sucladı bende sen bu kadar sinsi bi insansın sevmiyorum ben seni dedim annemde daha abimi savunuyo anneme de senin anneliğini sorguluyorum ne kadar vicdansızsın adam dovdu beni resmen dedim . Ve dunyanın en suclusu o lafları ettiğim icin ben oldum en kotu benim ikiside konuşmuyo benle ne zaman abimle tartışsam annem savunmaya geciyo bıktım bu ayrımcılığından annem sabah oğlunu opup gonderdi beni yolcu bile etmedi sizce benmi sucluyum sinirlenince kendimi tutamayıp ağır konuşuyorum ?
Abim yemek yerken tabağımı kırdı vurdu ama suclu ben oldum ?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Abim yemek yerken tabağımı kırdı vurdu ama suclu ben oldum ?