merhaba hanimlar,
biz 2.5 yillik evli 4 aylik bebegi olan bir aileyiz.ben su an ucretsiz izindeyim.esim esnaf.su an aylik 3500 sabit arti dukkandan ne gelirse oyle bir gelirimiz var.bu bazen ek 2000 olur bazen 4000 olur bazen hic olmaz.bunu anlattiktan sonra konuya geceyim.
2 yil once esim dronlara merak sardi.gittik bi teknoloji magazasindan 100 liraya bi dron aldik.birkac kez ucurdu.dustu bozuldu.hevesini aldi sandim.
gecen yil epey arastirdi internetten 250 liralik bir dron aldi.onu da 3-4 kere ucurdu oda yere dusup kirildi bozuldu.uzulduk ikimiz de.ben biraz gicik da oldum sonucta boyle olacagi belliydi.neyse simdi bu yil 7000 liralik bi drona bakiyor.bi teknoloji marketinde 5500 tl ye dusmus.alalim bunu dedi.once ciddiye almadim saka yapiyor sandim cunku cok pahali birsey bizim icin.sonra eve geldik o dronla cekilmis videolari izletti.alicam bunu dedi.ben de 'hadi surekli seyahat eden sehir sehir ulke ulke gezen insanlar olsak tamam taksitle falan al, ama yilda bi sefer tatile gidiyoruz.gittigimizler yerler belli.bizim icin luks bu' dedim. ama dinlemiyor.alicam diyor.normalde makul bir insan ama bu dron konusunda cocuk gibi tutturdu.o dronu alirsan ben de maasimdan hic para vermem sana dedim olmadi.bosanirim dedim guldu gecti.ne yapmaliyim sizce.
biz 5500 lirayi drona verecek kadar zengin degiliz.bebegimiz de var.
kocamin ucan oyuncak meraki napicam ben :(
Kadınca0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- kocamin ucan oyuncak meraki napicam ben :(