Merhaba hanimlar, benim en yakin arkadasim bana asagida bahsettigim mevzuyu anlatti ve bende ne fikir verecegimi bilmyiorum...

Bu arkadasim (bekar) egitim alaninda yukselmek icin basvuruda bulunmus, biri buna proje teklifi etmis. yani is gorusmesi ile basliyor mevzu. Daha sonra bu sahis arkadasima aciliyor ama arkadasim bu projeyi bu sekilde surduremeyeegini soyleyip butun alakayi kesiyor bu sahisla. arkadasim kotu bir evlilik gecirdigi icin kesinlikle bir daha evlenmek istemiyor. Ne oluyorsa oluyor ama projeyi yarida birakamayip birlikte calismak zorunda kaliyorlar. bu sure zarfinda arkadasimda iki yillik surek yanizliginda olusan bosluktan oturu mudur nedir artik asik oluyor o erkege ama oda hic ilgisini eksitmemis asik etmis kendine. 6 ay birliktelikten sonra ciddi konusuyorlar nikah felan ama arkadasim o sahsin facede surekli online olmaya basladigini goruyor hemde sabahlara kadar. Proje calismasi esnasinda bilgisayarini acik unutuyor ve arkadasim onun facedeki mesajarini goruyor. Mesela

1. Bir kadın arkadaşıyla konuşuyor. Adam diyorki "benim bir konuştuğum var " (kizarkadasimi kastederek). "Zor bir ilişki uzaktan olunca" (2-3 saat bir uzaklik). "yakından olması lazımmış onu anladım normal ve sağlıklı bir ilişki olmuyor. ciddi ilişkiler zor bu donemde baya".. karşısındaki kadında seviyorsan bırakma sakın diyor.

2. Kendi şehrinde “ilişkisi yok” diye yazan bir kadına selam yazmış o kadin cevap yazmamış.

3. Calıştığı şehirde bir kadını araştrmış. Resimleri acık sacık cok kotu yani ilişkisi yok yazıyor yine

4. Adamin bir başka profili daha var gobek adında...

Senin başka kadınlarla konuştuğunu biliyorum demis, ne varki bunda sırf selam yazmışım diyormus.
ilişkim yokki yahu benim sırf senle konuşuyorum, o dediğni hatırlamıyorum diyormus. Cocuklarımın resmi var o profilde onunla başka biriylemi yazişıcam isyerim butun kimligim belli manyakmiyim demis. Ee ne gordun diyormus arkadasima . Arkadaşıyla yazışmasını gorduğunu hemen soylememis ve iknci profilini gorduğunu. Ben kapatcam faceti diyip kapatmis. Cocuk kandırıyor sanki kapattığı zaten arkadasmin bildiği profil...birde ailesiyle tanistiricakdi bu sahsi ama bana ne yapayim diyor onun hesabi olmadigi icin buraya sorup yardimci olmak istedim. bende sasirdim ne diyecegimi bilemedim. bunlar ayrilmak icn sebebmi? bu adamin onceki evliliginden iki cocugu varmis, arkadasimnda bir. ve bu adam kendisinden 10 yas buyuk...