Bu ara zor gunler geciriyorum. Babam vefat etti yakın zamanda ama ben hala inanmakta gucluk cekiyorum şaka gibi geliyo herşey boş anlamsız geliyo bunalımdayım
Ve sorunumu utana sıkıla yazıyorum zaten buyuk acın var sen hala aşk meşk mi duşunuyosun diyebilirsiniz muhtemelen
Ama bu gunlerde aklımı kurcalıyo gonlume soz geciremiyorum o yuzden buraya yazıp deşarj olmak istedim
2 ay once tanıştığım biri vardı bilen bilir 3 kere goruştuk başta herşey cok guzeldi cok ilgiliydi 2 hafta
sonrasında az ilgili davranmaya başlayınca bi sorun mu var dedim o da sadece benim ilgili davrandığımı gordum dedi bende ondan sonra biraz ceki duzen verdim ilgili davranmaya calıştım duygularımı actım ama aramız bi iyi bi kotuydu tam duzelmeye başlıyo gibiydi
1 hafta boyunca ne o ne ben mesaj attım Ondan sonra baba acısını yaşadım.
Sonra onu aradım babamın vefatının 5 inci gununde olanları anlattım cunku beni en iyi o anlardı o da babasını kaybetmişti
Onu 5inci gunde arayınca o da bana niye bana şimdi haber veriyosun niye o zaman haber vermedin vefat haberini ilk alınca dedi bende seni aramak istedim ama yapamadım niye yapamadım bilmiyorum dedim.
Uzun uzun konuştuk telefonda teselli etti ilgili samimi davrandı
o gunun akşamında da napıyosun diye mesaj attı bende cevap olarak napıcamı bilmiyorum kabullenemiyorum yazdım
Ondan sonra mesajı okudu ama cevap vermedi 21 gun oldu ses seda yok
Ama bu zor gunlerimde yanımda olmasını destek olmasını isterdim
Neden boyle oldu sizce geri gelir mi?
Ben Yoruldum Hayat Gelme Ustume
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Ben Yoruldum Hayat Gelme Ustume