Merhaba hanimlar.Ben 27 yaşındayım 14 aylık bir kızım var. Benim sıkıntım şu. Universite mezunuyum ve senelerce kpss dir mulakattır girip cikmadigim yer kalmadi.Cok iyi puanlar almama rağmen olmadi, kazanamadim..Ozellikle eşim tarafından ve diğer cevremden bir iş beceremedigim konusunda imalar,hareketlere maruz kaldım senelerce.Yeri geldi esim ailesine yağdırırken ben kizima hamileyken bana bir cikolatanın lafını yapmıştı.Hala aklima geldikce yureğim sızlar.Yani onun hayallerinde calışan veya birseyler beceren bir kadın vardi bunu biliyorum.Simdi bu imalar bastirilsa da hala var hissediyorum.
Coğu gecti,esimde hatalarini anladi.Cok kavgadan gectik ayrilma durumlarina geldik.Butun sitemini,herşeyimi bir sinir krizi ve bosanma istegimle ortaya doktum.Bu konuda artık bir baskı yok ama benim dunyamda kendime karşı hep var.
Butun bunlar bende bir iz olarak kaldi.Tabii birileri yuzunden birseyler başarma şevki değil de kendim icin istiyorum bunu.Eskiden de boyleydi.Ama etrafımda sevdiğim insanlardan birşeyi beceremedin manasinda sozler ,hareketler bu isteğimi daha da percinledi.
Şimdi diyeceksiniz gir bir işe vs.Boyle birşey degil kendim birseyler başarmak istiyorum.Hamilelik asamasinda instg.. adli sosyal medyada bir bayan sayfasi actım yaklaşık 400bin takipcim var.Buradan arada reklam gibi durumlar olsa da bu mecranin yarını yok.Bir telif hakki veya birkac durumda hesabinin kapanmasi soz konusu olabilir.
Ben de burada kendi reklamimi yaparak,kendi isimi kurmak en azindan ufaktan baslamak istiyorum.Tabii yasal olarak.Ama yaptığım iş verdigim vergiye vs lere değecek mi yani bazi konularda cok kafam karışık. Mesela bebek,cocuk giyim ve vs..leri uzerinden baslasam diyorum ama nasil bir yol izleyeceğim,urunleri nereden tedarik edecegim veya cok baska bir sektorde bir iş kuracağım.Yani suan cok bilgisiz ve kararsızım.Bana neler onerirsiniz bu yolda?Kendim icin birseyler yapmak ve başarmak istiyorum.