Oncelikle merhaba, gecen hafta hic yaşanmasını istemediğim bir durum oldu. Duşunuyorum ama işin icinden cıkamadım. Farklı fikirlere ihtiyacım var. Cok kısa anlatmaya calışayım.
2 bucuk ay once 2. evliliğimi yaptım. Cok guzel giden bir evliliğim var. Eşim değer veren, her zaman sevdiğini hissetiren biri. Tabiri caizse gozumun icine bakıyor beni uzmemek icin.
Diğer tarafta da ablam var. Ablam normalde hoş sohbet, eğlenceli biridir. Ama bunun yanında sinirlendiği zaman aşırı asabi, kırıcı olur. Yani soyledikleri sozlere dayanmak biraz zor. Karşısındakini nereden vuracağını cok iyi bilir. Biz, kendi eşi de dahil genelde alttan alırız. Burada bizde de hata var tabi. Ama inanın ona cevap verip olayı uzatmamak icin kestirip atıyorum cunku cok sıkıldım ona laf anlatmaktan. Anlamıyor cunku hep en iyiyi en doğruyu o bilir. Boyle bir insana ne anlatabilirsiniz ki.
Cok uzatmadan konuya geceyim. Daha oncesinde eşimin yanında şakayla karışık bir kac kez bana laf soylemişliği vardı eşimde beni savununca bu da karısına hic laf ettirmiyor demişti. Yani eşimin tepkisini biliyor. Gecen hafta bir olay sonrası eşim ve bir ortak arkadaşımızın yanında uzerime yuruyup, bağırıp kufretti. Hakaretlerde cabası. Ben olay buyumesin diye sesimi cıkarmadım. Bu bağırdı cağırdı gitti akşam geldi. Konuşalım dedi. Bende seninle konuşacak bir şeyim yok sen ancak kalp kırarsın dedim. O sırada eşim o anı bekliyormuş sanırım. Benim eşime o şekilde bağıramazsın, ben buna izin vermem. Kimse bağıramaz kendi annem babam dahil dedi. Varsa bir problemin konuşursun bağırıp cağıramazsın oyle dedi. Tabi ablam da sen karışamazsın bağırırım diye inatlaştı derken konuyu bir şekilde kapatıp cıktık biz. O gunden beri de konuşmuyoruz. Ama iş dolayısıyla aynı yerdeyiz o yuzden bu durum benim cok canımı sıkıyor.
Yani eşimin araya girmesi doğru mu sizce? Ablam o gun orada olan ortak arkadaşımıza soylemiş, eşimin yanında hakaret etmesine rağmen eşim karışmamalıymış, eşime cok kırılmış falan yani siz olsanız ne yapardınız? Ya da eşiniz boyle bir tepki verse ne duşunurdunuz. Lutfen biraz fikir verin. Şimdiden teşekkur ederim.
Aile arasında tartışma. Siz olsanız ne yapardınız?
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Aile arasında tartışma. Siz olsanız ne yapardınız?