Merhaba hanımlar,
Az sonra sevgilimle kavga etmeli miyim etmemeliyim emin olamadım. Objektif yorumlarınıza ihtiyacım var.
Benim 3.5 yıllık, 2 yıldır uzak mesafeden yuruttuğum bir ilişkim var. Birbirimizin ailesiyle tanıştık, hatta birkac kere geldik gittik.

Bugunku sorunumsa şu: Ben Almanya'dayım, burada kimsem yok. Bu şehirde sevgilimin yengesinin yeğeni varmış, o da tanımıyor. Amcasından kızın numarasını aldı, bana verdi. Bugun kızla tanışmaya gittim. Sevgilim amcasına sevgili olduğumuzu soylememiş, arkadaşım demiş. Amcası cok tutucu diye... Ben de giderken sordum, kıza sevgili olduğumuzu soyleyeyim mi diye. Cevabı, "ben de kızı tanımıyorum ki" oldu. Neymiş o da tutucu olabilirmiş. Ben buna sinir oldum.

Biz yanyanayken de hergun birlikte yemeğe gittiğimiz arkadaşlarımıza bile soylemedi ilişkimizi. Oncesinde de arkadaş olduğumuz icin, kimse fark etmedi bile. Bana başkalarının yanında mesafeli davranır. Tamam mahremiyet duygusuyla olabilir ama onun yaptığı bana fazla geliyor, kendimi kotu hissediyorum.

Aralık'ta onceden okuduğumuz okula gittik, bir belge almak icin. Butun gun benimle el ele gezen adam kampus sınırlarından iceri girince 30 cm mesafe koydu aramıza. Ona da sinir oldum.
İlişkimizin başında da bu sebeple tartışmıştık.

Zaten ciddi sorunlarla boğuştuğumuz bir donemden geciyoruz. Bu mevzuyu ben abartıyorsam, beni durdurun. Onun canını boyle sıkmak istemem. Sizce ben mi abartıyorum, yoksa ilişkimizden yana cekindiği birşey mi var?

Not: Ona sorduğumda mahremiyet duygusuyla boyle davrandığını soyluyor ama ben ikna olamıyorum.