Şimdi evlendi 1 sene oldu evleneli...
O zamanlar 14-15 yaşındaydık (aynı yaştayız) bunun bir sevgilisi vardı... başlarda ucumuz falan takılırdık arkadaşlar falan... sonra nasıl olduysa biz birbirimizle cok vakit gecirmeye başladık ve o ara kuzenimle bu ayrıldı ve biz sevgili olduk.
Olaylar bir şekilde gelişti aklıma tukureyim salak salak kapıldım gittim o yaşlarda mantıklı duşunemiyordum... optu beni ses etmedim aşık olmuştum. Ne kadar aptalmışım kendimi bi turlu affedemiyorum.
1-2 ay sanırım boyle sevgili olarak goruştuk sonra bir mesajla benden ayrıldı. Kusura bakma ben x i unutamıyorum (kuzenimi). Senle olmuyor ayrılalım. İlk aşk acımı o zaman cekmiştim ama hak etmiştim. Demiştim ki tamam peki ayrılalım ama senden tek isteğim var lutfen kuzenim bilmesin... şukurler olsun ki soylemedi.
Ama kuzenimi rahat bırakmadı sen benimsin falan diye mesajlar attı yolda onunu kesti... (benimle hicbir şey yaşamamış gibi)
Yıllar yıllar gecti bu konuyu kuzenim bilmez kimse bilmez hala goruşuruz ederiz... cok pişmanım arada aklıma geliyor vicdan yapıyorum kuzenime soyleyemem şimdi başkasıyla evli mutlu mesut olsada ne bileyim... ben kuzenimi seviyorum hakkaten salaklık ettim o an nasıl yaptım ilk defa sevgilim olması heyecanıyla heralde... o zaman ki duşuncelerimle şimdi ki duşuncelerim coook farklı dağlar kadar fark var...
Ne yapıyım allah aşkına aklıma geldikce kotu oluyorum kuzenime soylesem nasıl soylerim bilmiyorum imkansız