Merhaba Arkadaşlar,
Kk nın en cifcifli saatlerindeyim. Konularım kvli,gorumceli, eltili ve kocalı olmadığı icin pek ilgi cekmiyor umarım bana yardımcı olursunuz cunku ihtiyacım var.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sizce-ne-yapayim.1109426/
Evet sorunum yukarıda actığım konumun devamı niteliğinde. Yorumlarda olduğu gibi yeni tanıştığım kişiye şans verdim ve başladık. Başlar başlamaz kendisi cok hızlı bir şekilde bana bağlandı. Bana değer veriyor, beni mutlu etmek istiyor, beni ne kadar ozlediğini soyluyor, hediyeler almak istiyor, tatil planları yapıyor. Her fırsatta gozunun benden başkasını gormediğini bana ne kadar sadık olduğunu farklı ornekler uzerinden ima ediyor. Bana sormadan cevresindeki kadınlarla ilgili acıklama yapıyor, hesap veriyor.
Ancak ben kendisine soğuk davranıyorum. Bilerek değil, icimden gelmiyor. Oysa ki benim yıllardan beri hasret kaldığım ilgiyi gosteriyor, kimsenin olmadığı kadar anlayışlı, ilgili davranıyor. Kendisi "sen de beni seviyor musun?" "Sen de beni ozledin mi?" diye soruyor. Coğu zaman sessiz kalıyorum. Ancak kendisi benim sessizliğimi hak etmiyor. Kendisine istediği gibi cevap veremediğim icin kendimi suclu hissediyorum.
Bugun taksi cağırmak icin yolun karşısına gecti. Onu izledim. Ancak yine hicbir şey hissetmedim. Normalde ben aşık olduğum zaman kalbim atar, o kişiyi gorduğumde hayran hayran izlerim, doya doya bakmak isterim ve o anı zihnime kazımaya calışırım. O yanımda olmasa bile gorduğum, duyduğum her şeyi onunla ilişkilendiririm. Sanki cevremdeki her şeyde O varmış gibi. Bindiğim otobuste onun kokusu burnuma gelir sanki o da benim bindiğim otobuse binmiş gibi. Ancak sorun şu ki boyle hissettiğim 2 kişi de bana 5 kuruş değer vermedi.
Ya da aşk yukarıda tanımladığım gibi değil mi? Aslında daha once hic sevmedim mi?
Şimdi ise bana değer veren kişiye boyle duyguları hissedemiyorum ve cok uzuluyorum. O bunları hak ediyor ama icimde ona baktığım zaman hissettiğim minnettarlık ve borcluluk.
Bugune kadar sevdim ama hic mutlu olamadım. Evet sevmeyip ya da karşısındakine gore daha az sevip cok sevilen ve mutlu olan kadınlar var. Sevilmeyi mentalite olarak edinip mutlu olan kadınlar var. Sizce ben de boyle mutlu olabilir miyim? Boyle bir ilişkiyi surdurebilir miyim? Cunku sevdiğimde hic mutlu olmadım.
Peki ya karşımdaki kişi? Guzel sozler soylediğinde coğu zaman sessiz kalıyorum. Hadi ben sadece sevildiğimi hissetmekle mutlu oldum? Onu, onun beni sevdiği gibi sevmediğim icin ona haksızlık yapmış olmayacak mıyım? Hadi diyelim ilişkiyi bitirmek istediğimi soyleyeceğim. Bunu nasıl soyleyeceğim? Kendisi her gecen bana daha cok bağlanıyor? Yarın sevgililer gunu ve bu gune cok onem veriyor. Bana kolye almaktan kendisini zar zor vazgecirdim. En ufak kendimle ilgili ona karşı hazır olmadığımı ima etmeye kalksam beni lutfen kırma diyor ve konuşmaya devam edemiyorum.
Ne yapayım şimdi ben şimdi sayın KK uyeleri? Lutfen yorum yapmadan gecmeyelim.
Not: bir de ya bir daha beni boyle seven birini bulamazsam?
Sizce ne yapayım? 2
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Sizce ne yapayım? 2