Yıllardır bana 4 5 ayda bir gelen kayinvalidem oteki oğlu da evlenince Surekli gelip bende kalmaya başladı haftada en az bir iki gun .
Bi ara eşimle kustu bir aydır gelmiyordu şimdi yine taktı. Gelip kalcakmış . Gelmesi sıkıntı değil de kalması beni sıkıyor . Sigara kullanıyor rica ettim dışarda ic diye alınmış. Hic alıngan değildir relakstir aşırı rahattır hatta yatak odama iki kere dan diye dalıp cekmecelerimi kurcalayacak kadar . Ama alınmış ama bizde icmiyoruz ve iğrenc geliyor kokusu tum eve siniyor konuştum tekrar guzelce duymamazliktan gelip sus dedi ben de susamam anlatmam gerek kendimi deyip anlattım. Ama hareketleri aşırı dağınıklığı, ısrarla evde sigara icmek istemesi , Surekli var mı yok mu demeden para istemesi ,yatağını bile bizde kalınca toplamamasi, hicbirşeye yardım etmeyip ortada sofrayı oylece bırakıp geceleri telefonla konuşup son ses tv acması gıcık ediyor . En cinnet gecirdiğim yatak odasına dalması Eşim sertce uyardı anne sen ne yapıyorsun cık hadi burdan dedi sertce . Bidaha geldiğinde yine yaptı .
Gecen gunu aramış nasılsın biz sana gelicez diye evde değilim dedim akşam geliriz o zmn dedi . Aksama doğru gezip gelmişler akşam yemeği de bana kaldı emrivaki olarak . Hem de rahatsızdım ve uzgunum cenazemz vardı . O gece bende klcakti hatta . Cnm ertesi gunu isim vardı evde olmayacaktım ondan gitti. Eve donduğum gun tekrar aradı gelicem kalıcam zaten bir iki gun diye . Diğer oğlu yeni evli . Onlarada yapıştı resmen. Surekli onlardada kalıyor . Tmm anlıyorum yalnız zor ama biz onu evinde rahat ettiriyoruz duru.umuz zor geciriyoruz bu aralar . Bizim kiramiz 5 gun gecikti onunkini odedik. Cebimde 20 tl ile 5 gundur idÂre ediyorum ona Surekli para veriyoruz. Cok genc calışmıyor . Surekli bizden bekliyor . Kendisi sadece geziyor . Kirası odenen evindede kalmıyor . Daha ne yapayım evde yokum diyorum akşam diyor başka bisey diyorum yarın gelicem diyor . Sıkıldım bu butun davranışlarından..
Bu merak ne anlamadım
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Bu merak ne anlamadım