selam kızlar eşimle 7 ay once evlendik evlenirken esyalar altınlar nişan oncesi alısveriş bir kısmı kv nin hesabından harcandi ama tabiki yetmedi eşim bankadan kredi cekmiş magazalarada borc yapıldı magazalara borctan haberim vardı ama banka kredisiniden haberim yoktu neyse duğunde takılan altınlar hepsi borca gitti kvye baharda yine yuklu miktarda para gelecek lakin eşim krediyi odeyemiyor zaten evlenirkende kvye gelecek paraya guvenilerek bu kadar borca girildi asıl sorun şu bana ailemden cok değil 5 bin kusur para geldi bu kadar borc var eşime yardım etmek isterdim lakin cocuğumuz olmadı pko var bende dr asılama olmazsa tup bebek vs bakacak duruma gore ben elimizde hazır birikmiş paramız olmasını gelmiş parayı tedaviye harcamayi duşunuyorum eşimse paramı borc olarak istiyor (odeyeceğini hic sanmiyorum) birde şoyle bir konu daha var eşimle kaynımın ortak arabası var kv almış zamanında araba arıza yapıyor ve bizden cok kaynım kullanıyor yinede bakımını yaptırmıyor eşimse kv kp hastaneye vs goturmeye kullanıyor ayrıca araba ici leş gibi ne temizlik var ne birsey icimden gelerek oturamıyorum bile eşime dedimki arabayı abine sat borcun bir kısmını kapa (asıl istediğim ortak ve kullanmadiğim arabadan kurtulmak) eşim onada yanasmıyor abime satarsam arabayi daha isteyemeyiz diyor bende sanki arabaylamı doğdum dedim abin kullanıyor vs diye atıştık cocuk icin sonra kredi cekermisin dedim cekemem diyor hem paramı alıyor hem benden cocuk istiyor hemde kredi cekemezmiş beyfendi ustelik arabayıda satmıyor gercekten bunaldım okudunuz icin teşekkurler