Arkadaşlar,

Yine buluşma sonrası yazmayan bir erkek buldum
Arkadaşımın arkadaşıydı tanıştırılma gibi oldu, ilk kez 2 hafta once buluştuk. Ben ilk buluşmada hic elektrik almadım ama muhabbet guzeldi 3 saat falan oturduk yemek yedik. Ertesi gun mesaj attı naber diye, tekrar buluşalım dedi. İkinci buluşmayı gectiğimiz cuma akşamına ayarladık. Luks bir restorana goturdu beni, ben gelmeden şarap actırmış 8den gece 12ye kadar oturduk cok tatlı gecti. Sonrasında bi şeyler icmek icin başka bir yere gectik gece 2ye kadar da orda devam ettik. Bu goruşme aşırı guzel gecti, cok eğlendik. Ordan cıkarken başka bir yere gidip cay icelim mi teklifinde bulundu, eve gideyim dedim. Pazar gunu buluşalım mı dedi, konuşuruz haberleşiriz dedim. Dun ve bu sabah oğlene kadar haber bekledim ama asla bir arama, mesaj yok Niye boyle oluyor kızlar ya?

Guncelleme:
dun gece instagramdan bir şehir fotoğrafı attım bi hesabın yeni paylaştığını gorunce. O şehri o hic sevmiyormuş ben cok seviyordum “şu beğenmediğin guzelliğe bi daha bak” yazdım yolladım. O da şakaya vurdu sonra haftasonun nasıldı dedi, cok hareketliydi dedim senin nasıldı dedim o da sakindi dinlendim dedi ben de “iyi o da lazım ” dedim ve konu bitti mesajımı da gordu. Sanırım artık top onda..

Guncelleme:
Tekrar yazdı buluşalım dedi