Ablalarım merhaba,
Benim cok buyuk bir sorunum var ve ne yapacağımı bilemiyorum. Kimseye bir şey diyemiyorum.
Aileme acılamıyorum, arkadaşlarıma acılamıyorum, o yuzden kendimi buraya attım, doğrudan size sormak, sizden destek almak, sizden tavsiyeler almak, akıl sormak, yuksek deneyimlerinizle bana yol gostermenizi rica etmek istedim.
Şimdi benim bir kocam var. Kendisiyle iki sene once cok severek evlendik. Evlenene kadar her şey cok guzeldi. ben 22 yaşındaydım, kocam da 29 yaşındaydı. Kocam, cok yakışıklı, yuksek eğitimli, varlıklı bir ailenin başarılı, cok kazanan, karizmatik, nazik, duygulu, şefkatli, sevgi dolu ama aynı zamanda yatakta da beni cok iyi tatmin eden, kısacası tam anlamıyla aygır gibi bir adamdı.
Ne olduysa, evlendikten iki ay sonra hamile kalmamla oldu. Kocam, bebeğimize zarar vermemek icin benimle sevişmemeye başladı. Sonra cep telefonu mesajlarını gizlice okuyunca, bunun gizlice bir metres tuttuğunu ve her sabah işe gitmeden, evimizin yakınında actığı garsoniyere uğrayıp kadını saatlerce pompaladığını oğrendim. Midem kalktı, kustum, kendimi cok aptal gibi hissettim ama karnımdaki cocuğun hatırına sustum. Hem erkektir, azmıştır, karısını ve cocuğunu duşunup bize zarar gelmesin diye nefsini bi .rospunun koynunda sondurup akşamları evine geliyor, diye kendimi avutuyordum.
Ama cocuk doğduktan sonra da kadınla goruşmeye devam ettiler. Merakımı yenemeyip bu kadını buldum. Karşıma bir kadın değil, 19 yaşında, alev alev, kıvır kıvır, cıtır cıtır, manken gibi uzun bacaklı, fındık gotlu bir kız cıktı. Ne yapacağımı bilemedim, kıskanclıktan kafamı duvarlara vurasım geldi. Kızla konuşup kocamın peşini bırakmasını istedim ama ne oldu biliyor musunuz?
Kız biseksuel cıktı ve kocamla yatakta başka kızları duduklediklerini anlattılar. Bunlar sabah akşam yatağa başka guzel kızlar alıp, evire cevire, utanmasızca, arlanmazca, hayasızca, ahlaksızca... analtmaya dilim varmıyor. Yemin ederim, cok kotuyum. Yazarken bile ağlıyorum şu anda.
Ama sonra bu kız beni aramaya başladı. Beni cok beğendiğini, kocama konu hakkında hicbir şey soylemememi cok asil bir hareket olarak gorduğunu, acımı yureğime gommemi cok takdir ettiğini, beni cok guclu, iradeli, cefakar ve kocasına bağlı bulduğunu, cok kıskandığını ve zaman icinde de bana karşı duygularının aşka donuştuğunu anlattı.
Şimdi bana her akşam aşk şiirleri yazıyor. İşin garibi, yazdığı şiirler beni derinden etkiliyor. Kocamdan ayrılıp onunla evlenmemi istiyor. Hollanda'ya veya Kaliforniya'ya gidip evlenebileceğimizi, cocuğumu da beraber buyutebileceğimizi soyluyor.
Ve ben bunu ciddi ciddi duşunmeye başladım. Kocam beni gercekten hayal kırıklığına uğrattı, aklı fikri uckurunda ve ne evini, ne cocuğunu duşunuyor. Sadece para vererek bile aile ayakta tutulmaz. Bana aşk, şefkat, ilgi gostermiyor. Ama onun gostermediği ilginin en guzelini metresi gosteriyor. Kız her gun eve bir tane kırmızı gul gonderiyor ve icine de seni seviyorum yazıyor, telefonumda silmeye kıyamadıığım şiirleri var. Kocam evde yokken hatırımı sormaya ve benimle sohbet etmeye geliyor. İlk başlarda bunu cok garipsiyordurm ama şimdi artık onun gelmesini dort gozle bekliyorum. Dun geldiğinde de beni ilk defa optu ve sanki dudaklarımdan aşağı butun vucuduma alev alev bir tutam aşk duşuverdi, kasıklarıma kadar titreyip, kızın adını sayıklamamak icin kendimi zor tuttum.
Ablalarım,
Siz ne dersiniz?
Kocamı terk edip, metresiyle Kaliforniya'da evleneyim mi?
Kocamın metresi bana aşık oldu, ne yapayım?
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kocamın metresi bana aşık oldu, ne yapayım?