Kızlar ben bekarım 2 gun once evli cocuklu arkadaşlarımı misafirliğe cagirdim . 3 tane arkadaşım geldi hepsinin de bir tane cocuğu var 2 3 yaslarında cocuklar .Ikisi surekli cocuğuyla ilgilendi cocuklar huysuzlaninca telefonlarindan cizgi film actılar. Benim tv yok oyuncak yok cocuklar da haklı olarak sıkıldı. Bir tanesi ben telefonumdan acınca evde de istiyor hic durduramıyorum evde senin telefonundan acsak dedi olur dedim actım.Bir kere telefonu cocuk yere fırlattı arkadaşım hic tepki bile vermedi.Benim amerikan mutfak kızlar . Tabakları felan kaldırdım ama icimde hep korku ya yine firlatirsa diye o yuzden vaya dağınık şekilde mutfağı bıraktım hic ellemedim cocuk da coğu zaman benim kucağıma oturmak istedi zaten .Iyi oldu hem telefonu da tutmuş oldum.Ama dun en son sevgilimle whatsapta mesajlasmastim iceriği de şoyle sevgilim s ben b ( s- hava soğuk ustunu geceligini iyi giyin b - gecelik değil onun adı pijama .Geceligimi evlenince kocam alır bana s - Olmadi sen supriz yapıp kocana bırakmadan alırsın b- Pubg oynadın mı bugun vs.gibi gunluk konuşmalar iste ) ama icimde ya cocuk video izlerken o konuşmaya girdiyse yanlışlıkla ya annesi gorduyse ufak sakalasmayi yanlış anladıysa hakkımda kotu duşunurse felan diye 2 gundur mutsuzum.Cocuk annesinden cok benim kucagimdaydi ama kahve felan yaparken ya okuduysa diye icim icimi.yiyor kızlar ya.bi cay doldururken cocuk bi anda galerime girmis annesi hemen elinden aldı bana verdi duzeltir misin diye ama bilmiyorum konuşmayı gordu mu kendimi de kotu hissediyorum .