Merhaba KK uyeleri;Ben yaklaşık 1 yıl once internetten biriyle tanıştım daha doğrusu kendi beni eklemişti sosyal medya uzerinden mesaj attı konuşmaya başladık mesajlaşıyorduk surekli ama 1 ay boyunca mesajlaştıktan sonra konuşmayı kesti hergun mesaj atan kişi birden atmamaya başlamıştı bende o zaman cok takılmadım acıkcası 2 ay boyunca surdu bu boyle sonra birden yazdı bende neden yazmadın deyince sen neden yazmadıysan bende ondan yazmadım dedi konuşmaya başladık yeniden ama hergun atmıyordu ben whatsaapa foto attığımda falan yazıyordu yine geziyorsun vs.diye.ama hic buluşalım demiyordu sonunda buluşmaya karar verdik(birazda benim cabamla)ama konuşmaya başlamamızın uzerinden 5 bucuk ay gecmişti ve bu surede cok ilgili değildi.Neyse sonuca geleyim buluştuk ve buluşmanın iyi gectiğini duşundum bana ailesinden bahsetti şuraya buraya gideriz vs dedi uzun uzun oturduk yemek yedik kahve ictik falan beni eve yakın bi yerde bıraktı eve vardın mı yazdı sonra akşam yine napıyosun vs.yazdı konuştuk ama sonra bi daha yazmadı bende yazmadım ve 1-2 ay oncede biriyle cıktığını oğrendim hatta onunla nişanlandı o kadar uzuldumki yaşadığım yer kucuk cok fazla biriyle tanışma imkanım yok tanıştığım birinden ilk defa hoşlanmıştım ama o beni beğenmemişti baya uzuldum sonra anladım ki zaten benle konuşurken o kişiylede konuşuyormuş hatta mesaj atmadığı donemde onunla mesajlaşmış olabilir belkide benimle sadece vakit gecirmek icin mesajlaştı aklıma geldikce uzuluyorum bilmiyorum cok once olan şeylerin aklıma gelip uzulmem normal mi kendimi cok kotu hissediyorum belkide karşıma onun gibi biri cıkmadığı icindir cok kotuyum bu histen nasıl kurtulucam bilmiyorum