Burda cok mantıklı insanlar var gercekten yorumlarınız fikirleriniz benim icin onemli ama lutfen beni yargılamayın boş ver vazgec demeyin cunku ben gercekten cok seviyorum uzun zamandır goruştuğum, konuştuğum bi insandı ama karekteri farklı biraz kolay kolay kimseyi hayatına almamış duzgun bi ilişkisi olmamış sigara vs kullanmayan ağzı cok laf yapmayan bi tip ve en onemlisi cok kararsız uzerine git kacar rahat bırak aylar gecer hayatına da kimse girmez yine gelir derken en son geldi dedi ki bana guven senden hoşlanıyorum seni hayatımda istiyorum uğraştı emek verdi sevgili olduk ve cok mutlu olduk surekli cok mutluyum keşke daha once olsaydı vs derdi. Biraz yakınlaşma konularına meraklıydı bende bu yuzden onu yargılardım işte sen bunun icin mi benimlesin işte amacın ne yakınlaşma derken sarılma opme vs. Ben sapık mıyım şerefsiz miyim der surat asardı. Bunun konusunu gecti yani en son arka arkaya ben guvenemiyorum sana dedim huzursuzum dedim ne olsun istiyosun dedi net bi şey de soyleyemedim tabiri caizse beynini dondurdum cocuğun gereksiz triplere girdim belki de hassas bi anımdı bilmiyorum cunku gercekten bunu hakketmeyecek şekilde davranıyordu ilgisi saygısı cok huzurluyum senin yanınds diyodu ilk optuğu kız ben olmuştum ama bi sorun vardı henuz seni seviyorum demiyordu her şeyi diyodu seviyorum demek yok sen benimsin diyodu elimi 1 sn bırakmak istemiyordu ama seviyorum demiyordu daha once demediği icin belkide kolay olsun istemiyordu bilmiyorum. En son yine guven konusu gectiğinde ben artık aşağılanmak istemiyorum konuşmak istemiyorum dedi halledebiliriz dedim hayır dedi istemedi zoruma gidiyor git gel yapıyosun vs dedi. Şimdi bana bitmiş artık boşver demeyin ben onu istiyorum ama nasıl davrancağımı bilmiyorum gercekten bende tecrubesiz biriyim. Bu arada arıyorum acmıyor mesajlarıma cevap vermiyor. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkur ederim.