satılık ev ile ilgili goruşlerinize ihtiyacım var!
İkinci El0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İkinci El
- satılık ev ile ilgili goruşlerinize ihtiyacım var!
-
03-10-2022, 06:34:12batıkent 2.Mesa daki satılık mustakil dubleksi satıp satmama konusunda aklım karıştı arkadaşlar.Antalya da yaşadığım icin ankaradaki emlak piyasasası hakkında hic fikrim yok.Bazı emlakcılar arıyor, ordaki dubleksler 100-120 000 tl ye satılıyor diyor.Sizinkini 140 000 tl ye hemen satalım diyorlar.İlanlara bakıyorum 220 000 tl- 325 000 tl dubleksler var mesada.Bazıları da yeni hastane acılmak uzere bitince sen 165 000 e aynı evi almaya kalksan alamazsın diyor.Bir duyuyorum hem de arka sıradaki evini 160 000 tl ye satan komşu ucuza gitti burda apartman dairesi bile bu fiyatalara gidiyor diye sattığına pişman olmuş.Emlakcı ise 98 000 tl ye zor sattım diyor.Kim doğruyu soyluyor bir turlu anlayamadım.Fakat emlakcılar onemli bir ayrıntıyı atlıyor.Emlakcılara desem ki mesa da bize oyle bir ev bulun ki mustakil olsun en on sırada olsun,bir tarafında ilkoğretim okulu ve cocuk parkı diğer tarafında lise olsun cucuk okula cadde gecmeden evin bahce kapısından gitsin gelsin , bahcesi buyuk ve onu yeşil alan olsun hemen onunde pazar olsun ,bahce kapısından alış verişimi yapayım.Karşısı otobus durağı olsun ama yol gurultusu duyulmasın, ulaşım problemi olmasın, karşısında hastane olsun ,yurume mesafesinde olsun;carşısı ,fırını, eczanesi yurume mesafesi olsun hic yol gecmeden alışverişimi yapayım ,onu tamamen acık yeşil alan bahce manzarası, sessiz , huzurlu, olsun,taş kaplama yalıtımlı cok sağlam bina olsun. yapılı olsun Sizce ne derler ? Acmışlar telefonu siz bu eve cok istiyorsunuz hemen 140 000 e gelin satalım kacırırsanız pişman olursunuz haaa.Arkadaşlar fena halde kafam karıştı bir taraftan burda da ev sahibim evi satacak yine kira yolu gorunuyor.Ben de Ankara daki bu evi satıp antalya dan bir ev alayım da kendi evim olsun ALLAH ın izniyle rahat edeyim diyorum.Bir taraftan da hastanenin bitmesini bekleyeyim fiyatlar artınca burdan daha iyi bir ev alayım diyorum ama o zamana kadar da yine kiraya cıkmam gerekiyor.Ordaki emlak durumlarını bilen arkadaşlar aciiiiiiiiiiiiiil bilgi ve goruşlerinizi yazarsanız cooooooooooook sevinirim.bir iki haftaya kadar bu durumları netleştirmem lazım.Evin emlakcıların elinde heba olmasını istemiyorum.Sevgiler.