İyi geceler hanımlar
Bu saat oldu hala uyumadım. Dertleşmek istiyorum artık cok bunaldım. hemen konuya giriyorum.
Yengem 45 gun once doğum yaptı. Annem 20 gune yakın yanında kaldı. Onlar şehirde oturuyor. Biz ilcedeyiz aramızda 2 saat mesafe var.
Sonra bize geldiler. Abim eve gelemiyor işinden dolayı. O gunden beri bizdeler. 3 yaşında yeğenim var. Kardeşi doğduktan sonra cok huysuz olmaya başladı. Yaramaz bide.kıskanıyor ilgi kardeşinde olunca.
bende işten yorgun argın eve geliyorum doğru duzgun dinlenemiyorum. Eve gel yemek bulaşık. Anneme yardımcı oluyorum. Bi de annemin yengem hakkındaki konuşmalarını dinliyorum. He he deyip geciyorum coğu zaman. Bi de onla uğraşamam.
Yeğenim rahat durmuyor. Uyku duzeni yok. Sabah 5te uyuduğu bile oluyor.
Oyle olunca bende uyuyamıyorum tabi. Sabah zor kalkar oldum. Alarmı ertele ertele işe gidiyorum. Sonra akşam eve gel. Dinleneyim desem o da mumkun değil.yeğenim rahat durmuyor. Hala hala deyip oyun oynamak istiyor.
Uykusuzluk,yorgunluk iyice sinirlerim zıplamaya başladı. Yarın bir de abim gelcek. 1 hafta izinli. Sonrasında donerler mi bilmiyorum. Donerlerse de yeğenimi bize bırakcaklarmış. Yeğenimi cok seviyorum yanlış anlaşılmasın ama artık kendi ev duzenimize donmek istiyorum. İşten gelince dinlenmek istiyorum. Uyumak istiyorum. haliyle cok bunaldım bu durumdan. Derdimi paylaşmak istedim okuduğunuz icin teşekkurler