Evlendi... Unutamıyorum
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Evlendi... Unutamıyorum
-
03-10-2022, 06:33:40Ben yeni uye oldum acılarımı paylaşmak icin cok acı cekiyorum. Hikayem 6 ay peşimde koşmuş ben hic farketmemişim. Tanıdık aracılığıyla haber gonderdi ailem gorsun dedim aileler tanıştı onunla kez aile tanınmasına gordum. Sonra biz dışarda goruştuk. Ben kararsız kaldım. Cocuk beni seviyordu. Bende surekli onunla buluşuyodum o benden bir cvp bekliyordu nişanlanmak istiyordu ama ben ona cvp veremiyodum kararsız kalıyorum o da beni sevdiği icin katlanıyordu. Benimde takıntılarım vardı boyı kısa gozlugu var ya cocuklarımızında gozu bozuk olursa kulağında rahatsızlık vardı ya cocuğumuzunda kulağı boyle olursa diye gelgitler yaşayıp kendi kendime cocuğu kucğmsuyodum. Hergun goruşmek istemediğimi soylemek istiyodumiama yapamıyorum. Cunku cok iyiydi ne istersem yapıyordu. Bu arada dua ediyordum istihare kılıyorum hayırlıysa olsun işimiz diye. 6ay vakit gecirdim ve evlenme teklifini kabul ettim gozlerinin ici parlıyorduİ cok mutluydu. Ben hasbunallahu ve nimel vekil okuyordum hayırlı değilse evlilik olmasın diye dua ediyordum... Sonra dershaneye gidip atanmak istediği soyledim kabul etmedi Ben seninle evlenirim karımın başka şehire atanmasını kabul edemem tercihini yap dedi bende ben seni seviyorum senin beni desteklemenin tercih ediyorum sen tercihini yap dedim amaa arada yalvardım seni sevieviyorum destek ol bana diye. O da beni bu hayalimle kabul edemeyeceğini soyledi istemeye 1hafta kala beni terkedip aileme rezil etti. Sonra pişman oldu ben affetmedim o sırada başka taliplerimde vardı sırf ona inat gorulecektir kafam karışıktı affetmedim. Bu hemen birini bulmuş soylenmiş fotoları gorunce sokakta ağlama krizine girdim. Aradım yuzune goruşelim sana borcum var odeyeyim dedim zorla kabul ettirdim goruştuk ben ağladım dua ediyorum siz hayırlı değilseniz ayrılın ama kız ortada kalmasın diyorum dedim. Biz dini nikah kıydık yıvamdan uzak dur dedi. Omur boyı seni mi bekliycektim o benim evime geldi temizliğini yaptı sen yapmazdın dedi bıraktı beni. Biz ayrıldık 3ay icindetesmi nikahla Evlendi.. Beni cok seven adam belkide 1ayda başkasını buldu. Oysa ben biraz naz yapıp barişcaktım onaocok kızgın olduğumoicin başkalarıyla goruşmeyi deşundum ama yapmadım. Ama o evlendi. Evlendikten sonra başına kotu olaylar gelmiş aradı beni sevdiğini soyledi gozyaşlarım icin uzuldu. Mutlu değilim dedi. Bende facedekif resimlerinde mutlu gorunuyon dedim onlar resim sadece dedi. Kız dgs ye girmiş onuda başka şehre atanırsaa gondermesini diye yemin ettirdim... İşin ozu o peşimden cok koymuştu bende onu kucumsedim beğenmedim ama kaybedince onu cok sevdimi anladım 1yıl ilac kullandım unutamıyorum neredeysen 2yıl olcak ayrılalı amaa hergun ağlıyorum acım ilka gunku gibi. Kendimi şucluyorum herşeye ben sebep oldum diye... Ama bende cok yalvardım ayrılmayalım diye o bıraktı beni. Hayatıma cok iyii 2kişi girmek istedi izini vermedim. Kimse onun gibi olamıyor gozumde Allahım onu unuttur ondan daha hayırlısını ver diye dua ediyorum 2gundur..... oluyorum acıdan pişmanlıktan bana dua edin.