Merhaba arkadaşlar biliyorum biraz uzun olacak ama yardımınıza ihtiyacım var. Ben biriyle sozlendim mukkemmel biriydi onun sayesinde arkadaş cevrem yaşam tarzim zevklerim değişti Allah'ın bi lutfu gibi goruyordum. Cok guzel bi kalbi vardı suprizler guzel sozler hic eksilmiyordu tanistiktan 3 ay sonra sozlendik. Gecmiste biriyle igrenc bi iliskim olmustu bunu soylemeye utandigim icin gecmişte cıktığım biri yok demiştim bunu sozden sonra oğrendiği icin asiri sinirlendi kopurdu ama yine de sozu atmadık. Dayandık surekli bu gecmişteki insanı yuzume vuruyordu alttan alıyordum hakliydi. cunku onun hayatında kimse olmadi sosyal medyadan uzak kendi halinde birisi. Bende cocukluğundan beri kaygı bozukluğu olan biriyim. Surekli gecmişi yuzume vuruyordu or.sp.. k.hpe der olmuştu. En sonunda sozu attı. Bi iki ay sonra yine yazdı. Barıştık bidaha bitirmicem dedi. Ilişki normal gidiyordu ben cok geveze biriydim bu huyum yuzunden kavga ederdik bi sorun olsa uzatırdım hep. O kufur etse ben de ederdim kiz dedigin kufur etmez dedi o huylarimi da torpuledim. Aylar gecti kufur etmeyen karsisindaki bağırsa susan ağlayan icine atan biri olmuştum. Aramızda bi sorun olsa filan eskisi kadar uzatmaz olmuştum. Ama bu ne zaman sinirlense beni yerin dibine soktu her seferinde bitirmeye calıştım duzelir diye pişman olup geri barıştım ama duzelmedi. Kavgalar artmaya başladı son zamanlarda bilerek ağlatip oh der olmuştu sonra pişman olur ozur diliyordu ama kalbim paramparca oluyordu konuyu uzatıyor olmamak icin hep affettim. Bitirsem bile iki gun sonra dondum. Hep halimi anlatmaya calistim agladim uzun uzun mesajlar attim gozu yasli fotolar attim acisin diye degil halimi gorsun uzmesin diye ama kendini acindiriyosun basitsin bile dedi. Son zamanlarda ağlasam uzulsem dalga gecer gibi konuşuyordu gec bu ayakları filan diyordu gecenlerde gece kavga ettik sebep benim uyumamam internette takilmam ki kotu bise yapmiyordum uyumayisima sinir olmus acısını cikardi gece deli gibi ağladım ruh hastası delisin dedi sensin o dedim o zaman s... git dedi. Bu yuzden sabah 5 e kadar agladim. Sonra buluştuk yine ben ağlıyorum kendimi anlatıyorum bak biter diyorum insan gibi konuş diyor halbuki geceden beni delirtti o zamanı şimdiye taşıma diyor. yuzume bile bakmıyor kolunu cekiştirdim bana bak gerizekalısin iste filan dedim susuyorum bak yeter dedi ben agladikca dinlemiyor dışarı bakıyordu kolasini dokecek gibi yaptım dokmedim kalktı gidiyorum dedi gitme konuşalım dedm filan senle konuşuluyor mu be dedi sonra aşağı indim git dedi gitmedim konuşalım boyle yapma dedim yuruyorduk gerizekalı sen deliysen ben daha deliyim dedi bağırma dedim bağırıyorum noldu yavşak dedi dondum kaldım bak hala yanımdan geliyor s... git dedi ben bi kenara yığıldım bi baktım arkamda yok gitmiş. Ardından gittim bi yerde konuşalım dedim yolda yine soylendi o kadar halimi anlattım dalga gecti guldu yine hakaretler etti ben kendimi anlattım ya bu bana yeter dedim kalktım gidiyordum baksana dedi ozur diledi seni cok seviyorum dedi ama yok bitti artık dedim yuruduk ettik sarılmaya calıştı filan istemedim agladi 3 kez. otobuse bindirdi ve gittim. Gece de uzun uzun mesaj atmış pişmanım ağlıyorum demiş sabah bidaha beni rahatsız etme dedim tamam ozur dilerim dedi ben soğudum ama bi bağ beni ona itiyor az once aradım kafam cok karışık ne yapacagimi bilmiyorum gercekten pişman mi bilmiyorum cunku binlerce soz verdi yemin etti hicbirini tutmadı dun de yuzume seni asla unutamam sen mukemmel birisin ben seni hak etmedim dedi. bana yardım edin hala kendimi hatalı goruyorum sizce ne yapmaliyim??