Merhabalar,
Kızlar cok bilindik bircok şehirde şubesi olan pahalı bir spor salonuna yazıldım.Yilligina 1300 lira verdim normalde bu kadar pahalı yazılamazdım ama cocuk kulubu vardı ben spor yaparken cocuğuma bakıyorlar.Neyse parayı peşin verdim daha sonra geldiğimde benden 40 lira bileklik parası istediler ben de 100 lira verdim bozugumuz yok sonra verin dediler tamm dedim.Daha sonra unuttum ben onu bir gun cocugumla birlikte gitmistim benden yine istediler 40 lirayı uzerimde yok dedim o zaman bilekligi almak zorundayız biz yoneticimizle sorun yaşıyoruz parayı verdiğiniz zaman alırsınız bilekligi dediler ben de o zaman parayı verdiğimde bozsaydınız dedim.Bu arada bunları bağırarak soyledi cocuğum asansore koştuğu icin uzatamadım konuşmayı bilekligi cıkarıp verdim.Ertesi gun eşimle gittik uyeliği sonlandırmak istediğimizi soyledik hemen uste cıktılar bilekliklerini calışanlarının uzerlerine zimmetliyorlarmis parayı almak durumdalarmis ben de vermeyeceğim demedim dedim sadece cocuğumun yanında bilekligi bağırarak sokup almanız hoş değil ben buraya 1300 lira para verdim 40 lira vermedim diye benim salona girişimi engelleyemezsiniz dedim.Asla alttan almadılar beni uyarmışlar bilmem ne.Ben de gidip hem tuketici heyetine hem cimere şikayet ettim uyeliğimi asla sonlandirmiyorlar sozleşme var elimizde diyorlar sizce ne yapmam lazım?Asla geri adim atmayi duşunmuyorum