Kendimi, asla tahammul edemem bana gore değil dedigim olayın başrolunde buldum.
Kayınvalide gorumce ve gelin olayları gelin benim

Cok şirret bir gorumcem var beni her fırsatta bu evlilikten vazgecirmeye calıştı (kardeşi yani nişanlımla yıllardır goruşmuyorlar benden oncesi var yani aynı anne babaya sahip iki duşman gibiler kardeşi uzerinden oynayamadığı oyunları benim uzerimden oynamak istedi)
Bu hanımın fenalığı heryere nam salmış herkes beni uyardı kendi ailesi, kendi arkadaşları ama ben onyargılı olmamak adına her davranışını şaka gordum alttan aldım sorun cıkarmadım.. bu arada kayinvalidem kızını bana melekmis gibi gosteriyor herşey ortada olduğu halde..
Neys bunun bu davranışları benimde sabrimi zorladı ki normalde bana kaşını kaldirana anında haddini bildiririm sabırsız olduğum halde sabrettim.
Birgun bir kavga koptu dayanamadım patladım aile arasında benim %100 haklı olduğum ortaya cıktı ve iletişimim koptu. Sadece KV evinde denk geldigimiz zaman konuşuyoruz birşey olmamış gibi nasilsin iyi misin.. ama katiyyen arayip sorma vs yok buraya kadar herşey tamam ve nisanlim her durumda gozu kapalı bana destek ne olursa olsun benim yanımda cunku ailesini de benide cok iyi tanıyor..
Yani nişanlımla hicbir problemim yok kesinlikle ailemle de cok iyi aralari ailem oğulları olarak goruyor..
Gelelim soruna ben bu kavga gurultu sıralarında farkettim ki asil tehlike benim KVde oğlunun gozunde cok saf temiz(banada başlarda oyle) olan kadın, kızıyla olan tartışmadan sonra bana yabancı gelmeye başladı şimdi beni baskı altına almaya calışıyor ve gercekten saf bir insan olduğu icinde kendini surekli ele veriyor
Mesela bugun telefonda konuşuyoruz
bana xxx sana sevgililer gununde bişey aldı mı diye sordu
bende hediye istemediğim halde almış ama o da kargoya takılmış elime ulaşmadı fln dedim guldum
KV de gayet normal konuşmasına devam ederek sana hediye alip masraf yapmasına ne gerek var aldığı hediye boşa gidecek eve harcasin parasını saga sola harcama yapmasın dedi

(Daha bir kac hafta once KVye hediyeleraldık o zaman oluyordu mutluluktan kendisine olan masraf sayilmiyor

Nisanlim duğunu kendisi yapıyor bana bir igneleri nasip olmadı şuana kadar ki hicbir şey istemedim asla istemem herkesin parası pulu yettiği kadar yapar dedim ama bana bayramda bile hediye almadılar biz de cok onemlidir geline surekli hediye gider (nişanlım gozume bakar birşey iste de yapiyim diye)
Duğun yapacak olduğu halde surekli nişanlıma masraf yaptirirlar keyfi şeyler icin ki kayınpederin durumu gorumcelerin vs hepsinin durumu cok iyi herkes calışıyor..)
Şimdi size şunu soruyorum ben bu mustakbel KV ne nasıl davranmalıyım
Asla kotu olamam cunku nisanlimbu durumlari bilmiyor anlatarak yada kotu olarak onu saygısını kaybetmek istemem ama bir yandan da bu kadın kendimi ezdirmeyecegimi iyice anlasın istiyorum

Omur boyu da goruşeceğim icin kotu olmayı gozum yemiyor cunku
1. Sevdiğim insanın annesi
2. Bir kez Kotu oldugum insanla ayni ortamda bulunup gulup eglenebilecek birisi değilim..
Ay cok uzattım ama yanlız bir cozum bulamadım