Zor gunlerim. Sona geldim boşanma davası..duanıza ihtiyacım var.
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Zor gunlerim. Sona geldim boşanma davası..duanıza ihtiyacım var.
-
03-10-2022, 06:31:19ok sevdim , cok inandım . Hayal gibi derler ya oyle bir ilişki yaşadım . Evlendim o kadar cok sevdim ki hemen bebeğimiz olsun istedim salak kafam işte. Ne evlilik arefesinde mutlu oldum, ne evlendikten sonra ne de hamileliğimde . Aldatma olmadı , kaynana meselem yoktur. Psikolojik şiddet ve zora gelince fiziksel şiddete maruz kalmam , ailemle gecmişte yaşadıkları gerginlikten dolayı iletişimime karışması herşeyin onun istediği şekilde olmasını istemesi bana gore değildi anne evine geldim 2 aydır burdayım. Stresten erken doğum riskim oluştu hastanede kaldım ablası bildiği halde bir kez olsun ailesi beni aramadı eş kişisinin umrunda olmadı. 2 aydır ne o ne ailesi kılını kıpırdatmadı kindarlığı ve narsistliği yuzunden kendini bi gun olsun haksız gormedi. Korkuyorum bazen , tokezliyorum , kaygılarım oluyor , bazen gucleniyorum bazen de cok gucsuz hissediyorum kendimi. 1 ay sonra oğlum dunyaya gelecek benim anne olma hayalim 30 yaş gibiydi şimdi 27 yaşındayım dilerim Allahtan hicbir guzelliği yaşayamadım anneliğim cok guzel gecer evladıma layık bir anne olabilirim. Şukurler olsun ki dağ gibi ailem var arkamda . Ama insan neden demeden gecemiyor dişlerimi sıkarak aileme belli etmemek icin ağlayarak gecirdiğim geceleri unutmayacağım . Ben onu cok sevdim ama o beni hic sevmemiş.. İşim vardı onun icin bıraktım yuksek lisans okuyordum ben odeyeceğim edeceğim dedi olmadı dondurdum hayatımı ona adadım ama o beni ve oğlunu reddetti bir kez olsun iyi mi diye sormadı 2 aylık sure zarfınca cunku neden sen kocanı sattın ailene dendi.. yolun sonuna geldim avukata vekalet verdim hafta ici dava acılıyor. Ben elimden gelen her şeyi yaptım. Benim gibi aynı durumda olan arkadaşlarım icin de cok uzuluyorum Rabbim bizlerin yardımcısı olsun inşallah .. sizden tek isteğim kabul olur feraha cıkmam ve bu gunleri kolaylıkla atlatabilmem icin bir tane inşirah suresi okuyup amin demeniz beni cok mutlu eder . Rabbim kimseye boyle zorluklar yaşatmasın .