Ben gecenlerde bi konu sormuştum muhasebecinin yanında calışmakla alakalı ne yapayım diye.Ben gecen hafta cuma gunu goruşmeye gittim ve ofisin kapısını acan cocuğa resmen hayranlıkla baka kaldım gorur gormez ilk goruşte aşk sanırım buymuş.Sonra oğrendim ki patronun oğluymuş.Dun 1 haftayı doldurdum.İşten cıkmadan 1 saat once patronun oğlu yani hoşlandığım bey geldi.Birden bire sarıldı bana.Ben ondan o kadar uzak durmaya calışırken o bir anda geldi ve sarıldı bana arada falan takılıyodu bana yanıma geliyodu falan ama hic boyle birşey olmamıştı.Yanımızda insanlar varken zaten asla bakışma bile olmuyor.Şimdi asıl sorun ben oraya ailemin bi tanıdığı aracılığıyla girdim ve orda calışanlar bizim aramızdaki bu durumu fark ederse cok buyuk rezillik olur.Ki ben oraya iş oğrenmek icin girdim boyle birşey olcağı aklımın ucundan gecmedi.Ayrıca şu da var cocuk bana sarıldı ama aynı zamanda da cok dengesiz bir var bir yok bir yazıyo bir yazmıyo mesajlaşmadan bahsediyorum.Ve ben bir turlu bu cocuktan kopamıyorum o patronun oğlu ben stajyer sonucta ama bunu bi turlu kendime anlatamıyorum kalbim hiiic beni dinlemiyor ne yapmalıyım ki?